Türk Telekom Ping

Reaksiyon skoru
58
Ben eskiden 35mbs türktelekom kullanıyordum şimdi en yüksek 16 mbs kullanabilirsiniz dedikleri için 16 mbs aldım ama aynanda 2 kişi bağlanınca bile ping arşa çıkıyor bi yardım edin

Ben eskiden 35mbs türktelekom kullanıyordum şimdi en yüksek 16 mbs kullanabilirsiniz dedikleri için 16 mbs aldım ama aynanda 2 kişi bağlanınca bile ping arşa çıkıyor bi yardım edin
alt yapın fiber desteklemiyordur ayrıca max 16 kullanırsanız dedikleri halde 35 nasıl kullandın ? ev mi değiştirdin

müşteri hizmetlerinden destek isteyebilir modemini resetletebilirsin uzun zamandır aynı şifreyi kullanıyorsan değiştirebilirsin
reis interneti yeni aldık internetin şifresinide 1 ayda bir değiştiriyorum
Post automatically merged:

müşteri hizmetlerinden destek isteyebilir modemini resetletebilirsin uzun zamandır aynı şifreyi kullanıyorsan değiştirebilirsin
alalı 2 ay oldu

Ekler

• internettttttttttttt.webp
    internettttttttttttt.webp
    44.2 KB · Hit: 90
Son düzenleme:
En fazla 16 alabilirsiniz diyen türk telekom muydu? Bize de 8 demişlerdi ben 16lık paketi seçtim 16 kullanıyorum

reis interneti yeni aldık internetin şifresinide 1 ayda bir değiştiriyorum

alalı 2 ay oldu
dediğim gibi müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizi öneririm türktelekom gayet ilgili ve çözüm odaklı yaklaşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,152
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri