AGUMBA
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 869
- İsim
- Sercan GÖKALP
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun yok fiyatlar sistemsel hatan dolayı öyle. Tam olarak 214.65 gelecek faturanız. Ben kendimi taşıdığımda da öyle yazıyordu konu ile ilgili mail de gelmişti zaten fiyatlar sistemsel bir hatadan dolayı yanlış geliyor diyeSoz yazıp yolladım ana farklı fiyat çıkıyor bu nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun yok fiyatlar sistemsel hatan dolayı öyle. Tam olarak 214.65 gelecek faturanız. Ben kendimi taşıdığımda da öyle yazıyordu konu ile ilgili mail de gelmişti zaten fiyatlar sistemsel bir hatadan dolayı yanlış geliyor diyeNe yaptınız bu konuyu banada fazla fiyatlar çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav öyle bir şey yok be kardeşim ya faturasız olarak istersen her ay başka operatöre bile geçebilirsin ben bunu özel olarak sordum kim çıkarıyor bu saçmalıkları ya. Evet kampanya bu ayın sonuna kadar uzatıldı. Mesajlarda gelen fiyatlara bakmayın bayinin size söylediği fiyat gelecekKonu sahibi arkadaş bilgilendirebilirse sevinirim. Az önce Telekom bayisine hat taşımak için uğradım. Kampanyanın ay sonuna kadar uzatıldığını, bunun yanında 1 ay içerisinde hat taşıma yaptığım için bu pakete geçemeyeceğimi söyledi. Vodafone a geçişim bugün itibariyle gerçekleşti ancak, dediğim gibi 1 ay Vodafone da durmam gerekiyormuş. Farklı ücret çıkan arkadaşlar da olmuş. Konu ile ilgili bilgilendirme yaparsa sevinirim.