Neler Yeni

Türk Telekom Şubat ayı yıldızlı günler kampanyası

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
BehzatÇ
Beyler turk telekom selfy tarifesi kullanan varsa defacto da alt limitsiz 150 tl kupon veriyor sadece kargo ödüyorsunuz konu açmadım buraya yazayım dedim

CT10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cemre Taşkın
Ben 1 yıldır selfynin 25GB+sınırsız paketini kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Aylık 110-120 gb harcıyordum 25GBden 6-7 gb artıyordu her ay. 190₺’ye kullanıyordum sözleşme yeni bitti. Taahütsüz 380₺ oldu saçma sapan teklifler yaptılar kabul etmedim taahhütsüz bile şuanki piyasaya uygun. Şimdi ben gir çık yapsam yararlanabilir miyim acaba bundan? Yararlanamazsam boşa gitmesin yazık olur.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kasım ayı yıldızlı günlerde başvuru yapmıştım. 1-1.5 ay sonra getirdiler. Sonra müşteri hizmetlerinden aradılar. Dediler kampanya iptal olmuş biz size farklı tarife verelim. Kampanyaya başvurduğum gün biz size en geç yarın simi vercez demişlerdi.
Çöp hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka konudan çok uzak ama kurye değişti yaw bekleme daha istersen
Getirsede çöpe atarım artık agam trkcl yıllık paket aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Burak Güven
Bunun aynısından turkcell varmı zaten türk telejomdayım yeni musteri sayılmıyorum

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Gökhan Topal
pingi düzeltmediği sürece devam etmeyeceğim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,955
İsim
Hacı
Bimcell den (yani TT) Turkcell faturasız a geçip sonra turk telekoma geçersem kampanyadan faydalanabilir miyim?
Koşul var mı?

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Şansıma 15 gün kalmış tahüt bitmesine. Turkcell Platium Black 85GB 270 Tl civari filan ödüyordum. Bari turkcellde kalayım paketleri bakam dedim bakmaz oldum 700 800 lira olmuş. Hemen gittim TTye bu paketi gördüm 70Gb sınırsız sosyal paketi olarak geçtim . Daha geçmedim de 3 gün süresi var otomatikman geçcek valla bu fiyata çok iyi. 1 sene sonra turkcele dönerim cnbmxnbxbx

Top Bottom