Türk Telekom Şubat ayı yıldızlı günler kampanyası

Konu için teşekkürler tam tarife bitiminde geçiş yaptım

Tam martta bitiyor taahhütüm. 50GB + sınırsız sosyal medya olan tarife bayağı iyi.

Tek merak ettiğim şey şu; internetimi tabletime paylaştığım zaman bu sınırsız youtube falan geçerli oluyor mu?
70GB daha da iyi, 25TL farkla 20GB internet artıyor üstüne sınırsız olarak da netflix blutv tod gibi onlarca video platformu geliyor.

Turk telekom prime kullanıcısıyım yıllardır.25gb 2000dakıka 2000sms 143tl ödüyorum.Normalde yıllık paket(faturalı) fakat 6 ayda 1 paket sunuyorlar.Bu sefer geçmedim ve paketimin bitmesine 152gün kaldı.Acaba yeni paket önerirler mi yoksa bundan mı yararlansam.Bunu neden yazdın diye soranlar için yazma sebebim,eğer red ettikten sonra tekrar paket sunuldu mu hiç böyle bir şey yaşayan var mı?

Turk telekom prime kullanıcısıyım yıllardır.25gb 2000dakıka 2000sms 143tl ödüyorum.Normalde yıllık paket(faturalı) fakat 6 ayda 1 paket sunuyorlar.Bu sefer geçmedim ve paketimin bitmesine 152gün kaldı.Acaba yeni paket önerirler mi yoksa bundan mı yararlansam.Bunu neden yazdın diye soranlar için yazma sebebim,eğer red ettikten sonra tekrar paket sunuldu mu hiç böyle bir şey yaşayan var mı?
Taahhütü bozman gerekir boş yere cayma ödersin. Bitene kadar kal tarifende. Bittikten sonra halledersin.

Vodafone paketim var yılbaşında geçtim 20 GB 250 küsur veriyorum iptal edip buna mı geçsem acaba daha iyi mi olur?

331 gündür agt kurye kartımı getirmediği için geçemiyoruz
Kasım ayı yıldızlı günlerde başvuru yapmıştım. 1-1.5 ay sonra getirdiler. Sonra müşteri hizmetlerinden aradılar. Dediler kampanya iptal olmuş biz size farklı tarife verelim. Kampanyaya başvurduğum gün biz size en geç yarın simi vercez demişlerdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,227
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri