70GB daha da iyi, 25TL farkla 20GB internet artıyor üstüne sınırsız olarak da netflix blutv tod gibi onlarca video platformu geliyor.Tam martta bitiyor taahhütüm. 50GB + sınırsız sosyal medya olan tarife bayağı iyi.
Tek merak ettiğim şey şu; internetimi tabletime paylaştığım zaman bu sınırsız youtube falan geçerli oluyor mu?
türk telekomdayım şu an. vodafoneye geçip ordan tt ye tekrar dönsem faydalanabilir miyimTürk Telekom numara taşımada geçerli çıkın çıkın gelin sadece numara taşımada geçerli
Alıntıyı görüntüle
Sormak lazım. Eğer 1 ay içinde türk telekom da olmama şartı varsa faydalanamazsın ara sor tt yi ona göre hareket ettürk telekomdayım şu an. vodafoneye geçip ordan tt ye tekrar dönsem faydalanabilir miyim
iptal başvurusu yaptım bakalım iyi oldu ubDün 220TL 5+2gb pakete başvurdum bu şimdi mi geliyor![]()
Taahhütü bozman gerekir boş yere cayma ödersin. Bitene kadar kal tarifende. Bittikten sonra halledersin.Turk telekom prime kullanıcısıyım yıllardır.25gb 2000dakıka 2000sms 143tl ödüyorum.Normalde yıllık paket(faturalı) fakat 6 ayda 1 paket sunuyorlar.Bu sefer geçmedim ve paketimin bitmesine 152gün kaldı.Acaba yeni paket önerirler mi yoksa bundan mı yararlansam.Bunu neden yazdın diye soranlar için yazma sebebim,eğer red ettikten sonra tekrar paket sunuldu mu hiç böyle bir şey yaşayan var mı?
Turktelekomun sinirsizina güvenmeyin yalan dolan 25 gün önce selfy sinirsiza geçtim hep kendi internetimden yiyiyorTürk Telekom numara taşımada geçerli çıkın çıkın gelin sadece numara taşımada geçerli
Alıntıyı görüntüle
Kasım ayı yıldızlı günlerde başvuru yapmıştım. 1-1.5 ay sonra getirdiler. Sonra müşteri hizmetlerinden aradılar. Dediler kampanya iptal olmuş biz size farklı tarife verelim. Kampanyaya başvurduğum gün biz size en geç yarın simi vercez demişlerdi.331 gündür agt kurye kartımı getirmediği için geçemiyoruz