Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
ne kadar ucuz olsa bile bana göre Türk Telekom kullanılmaz, hiçbir yer de çekmiyor adam gibi
Evet biliyorum, bende vodafoneden geçiş yaptım zaten ama sms' teki fiyatta hata var galiba.yeni müşteriler için
Vodafonede 300 liraya 20GB paket kitlediklerinden dolayı buna geçtim ama inşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız.ne kadar ucuz olsa bile bana göre Türk Telekom kullanılmaz, hiçbir yer de çekmiyor adam gibi
sabah attıkları SMS'i görünce Vodofone'a sövdüm. değiştireceğim ben deVodafonede 300 liraya 20GB paket kitlediklerinden dolayı buna geçtim ama inşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız.
valla sonradan düşüyor felen diyor bazıları ama ben pek güvenemiyorum çünkü başıma geldi 2 hat kullanıyorum türk telekom a geçirmiştim 2 side ayni tarife 2 side farklı fatura geliyorEvet biliyorum, bende vodafoneden geçiş yaptım zaten ama sms' teki fiyatta hata var galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vodafonede 300 liraya 20GB paket kitlediklerinden dolayı buna geçtim ama inşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız.
Yarın müşteri hizmetlerini arayıp sorayım, fiyat konusunda başka şeyler çıkarırlarsa mecburen davalık olucaklar gibi.valla sonradan düşüyor felen diyor bazıları ama ben pek güvenemiyorum çünkü başıma geldi 2 hat kullanıyorum türk telekom a geçirmiştim 2 side ayni tarife 2 side farklı fatura geliyor![]()
![]()
hocam geçmemizin sebebi şuanda açıkçası telefonla konuşmak sadece internet zaten çalıştığımız yerlerde ve evde var türkcellde 1 gb konuşmalı tarife 200 liraya yakınd ıen son baktığımdane kadar ucuz olsa bile bana göre Türk Telekom kullanılmaz, hiçbir yer de çekmiyor adam gibi
fiyat yükseltmeyi aslında devlet yapıyor. bir operatör ne kadar kullanılıyorsa ona göre fiyat veriyor. o yüzden kullanılmayan operatörler daha ucuzhocam geçmemizin sebebi şuanda açıkçası telefonla konuşmak sadece internet zaten çalıştığımız yerlerde ve evde var türkcellde 1 gb konuşmalı tarife 200 liraya yakınd ıen son baktığımda
Dostum paketin normal fiyatı bu şekilde sen onayladığında indirimli tutar şu şekildedir diye mesaj gelecekArkadaşlar şu 360 liralık sınırsız sosyal medyalı 40GB pakete geçtim ama bana 5555'e soz yazıp gönderin dedilerde neden taahhüt onayı için 690TL diyor?
Alıntıyı görüntüle
Evet 204 liralık olanı aldım ama bu onay mesajını atarken 360 küsür gözüküyordu şubedeki kadın faturada 204 olarak gözükecek dedi onun lafına güvenip onay verdim hemen peşine indiriminiz yansıtılarak faturanız 204 tl olmuştur diye mesaj geldiKonu sahibi dostum, kendi faturanın 204 lira olduğuna emin miyiz?
Hocam peki ben şimdi onaylamaz isem yarın ya da öbür güne taahhüt imzalamadığımdan dolayı yine operatörde değişiklik yapabilir miyim? Telekomun internet hızından korkuyordum ve yurda döndüğümde çok yavaşladı, yarın müşteri hizmetlerini arayıp bi sim kart ayarı yaptırıcam ama etkisi olur mu bilemiyorum.Dostum paketin normal fiyatı bu şekilde sen onayladığında indirimli tutar şu şekildedir diye mesaj gelecek
Evet 204 liralık olanı aldım ama bu onay mesajını atarken 360 küsür gözüküyordu şubedeki kadın faturada 204 olarak gözükecek dedi onun lafına güvenip onay verdim hemen peşine indiriminiz yansıtılarak faturanız 204 tl olmuştur diye mesaj geldi
Özel iletişim ve telsiz ruhsatname vergisi dahil değil diye biliyorum. Faturana yansıtıldığında 340-350 TL gibi bir şey etmesi gerekmiyor mu?Dostum paketin normal fiyatı bu şekilde sen onayladığında indirimli tutar şu şekildedir diye mesaj gelecek
Evet 204 liralık olanı aldım ama bu onay mesajını atarken 360 küsür gözüküyordu şubedeki kadın faturada 204 olarak gözükecek dedi onun lafına güvenip onay verdim hemen peşine indiriminiz yansıtılarak faturanız 204 tl olmuştur diye mesaj geldi
Onu bilmiyorum yaHocam peki ben şimdi onaylamaz isem yarın ya da öbür güne taahhüt imzalamadığımdan dolayı yine operatörde değişiklik yapabilir miyim? Telekomun internet hızından korkuyordum ve yurda döndüğümde çok yavaşladı, yarın müşteri hizmetlerini arayıp bi sim kart ayarı yaptırıcam ama etkisi olur mu bilemiyorum.
o verginin teki aylık 21,50₺ diğeri de sanırım yeni hat açılınca ilk 1 yıl alınan vergiyi diyosan o da 570/12= 47,5 ediyor bu ikisinin toplamı ile normal tarife fiyatı = faturaÖzel iletişim ve telsiz ruhsatname vergisi dahil değil diye biliyorum. Faturana yansıtıldığında 340-350 TL gibi bir şey etmesi gerekmiyor mu?