Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

ne kadar ucuz olsa bile bana göre Türk Telekom kullanılmaz, hiçbir yer de çekmiyor adam gibi

aLoNeDarK33

80+ Bronze
yeni müşteriler için
Evet biliyorum, bende vodafoneden geçiş yaptım zaten ama sms' teki fiyatta hata var galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar ucuz olsa bile bana göre Türk Telekom kullanılmaz, hiçbir yer de çekmiyor adam gibi
Vodafonede 300 liraya 20GB paket kitlediklerinden dolayı buna geçtim ama inşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız.

Vodafonede 300 liraya 20GB paket kitlediklerinden dolayı buna geçtim ama inşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız.
sabah attıkları SMS'i görünce Vodofone'a sövdüm. değiştireceğim ben de

WhoCares

80+ Gold
Evet biliyorum, bende vodafoneden geçiş yaptım zaten ama sms' teki fiyatta hata var galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla sonradan düşüyor felen diyor bazıları ama ben pek güvenemiyorum çünkü başıma geldi 2 hat kullanıyorum türk telekom a geçirmiştim 2 side ayni tarife 2 side farklı fatura geliyor :kekw: :kekw:

aLoNeDarK33

80+ Bronze
valla sonradan düşüyor felen diyor bazıları ama ben pek güvenemiyorum çünkü başıma geldi 2 hat kullanıyorum türk telekom a geçirmiştim 2 side ayni tarife 2 side farklı fatura geliyor :kekw: :kekw:
Yarın müşteri hizmetlerini arayıp sorayım, fiyat konusunda başka şeyler çıkarırlarsa mecburen davalık olucaklar gibi.

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
hocam geçmemizin sebebi şuanda açıkçası telefonla konuşmak sadece internet zaten çalıştığımız yerlerde ve evde var türkcellde 1 gb konuşmalı tarife 200 liraya yakınd ıen son baktığımda

hocam geçmemizin sebebi şuanda açıkçası telefonla konuşmak sadece internet zaten çalıştığımız yerlerde ve evde var türkcellde 1 gb konuşmalı tarife 200 liraya yakınd ıen son baktığımda
fiyat yükseltmeyi aslında devlet yapıyor. bir operatör ne kadar kullanılıyorsa ona göre fiyat veriyor. o yüzden kullanılmayan operatörler daha ucuz

catsped

80+ Bronze
Arkadaşlar şu 360 liralık sınırsız sosyal medyalı 40GB pakete geçtim ama bana 5555'e soz yazıp gönderin dedilerde neden taahhüt onayı için 690TL diyor?
Alıntıyı görüntüle
Dostum paketin normal fiyatı bu şekilde sen onayladığında indirimli tutar şu şekildedir diye mesaj gelecek

Konu sahibi dostum, kendi faturanın 204 lira olduğuna emin miyiz?
Evet 204 liralık olanı aldım ama bu onay mesajını atarken 360 küsür gözüküyordu şubedeki kadın faturada 204 olarak gözükecek dedi onun lafına güvenip onay verdim hemen peşine indiriminiz yansıtılarak faturanız 204 tl olmuştur diye mesaj geldi

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Dostum paketin normal fiyatı bu şekilde sen onayladığında indirimli tutar şu şekildedir diye mesaj gelecek

Evet 204 liralık olanı aldım ama bu onay mesajını atarken 360 küsür gözüküyordu şubedeki kadın faturada 204 olarak gözükecek dedi onun lafına güvenip onay verdim hemen peşine indiriminiz yansıtılarak faturanız 204 tl olmuştur diye mesaj geldi
Hocam peki ben şimdi onaylamaz isem yarın ya da öbür güne taahhüt imzalamadığımdan dolayı yine operatörde değişiklik yapabilir miyim? Telekomun internet hızından korkuyordum ve yurda döndüğümde çok yavaşladı, yarın müşteri hizmetlerini arayıp bi sim kart ayarı yaptırıcam ama etkisi olur mu bilemiyorum.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,533
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

Özel iletişim ve telsiz ruhsatname vergisi dahil değil diye biliyorum. Faturana yansıtıldığında 340-350 TL gibi bir şey etmesi gerekmiyor mu?

Spectre_zz

80+ Bronze
Ben 204 tllik olana pers cuma arasi gecmis olmama ragmen sim kartini yollamadilar ortada kaldim vodafone da para yaziyo hala

catsped

80+ Bronze
Hocam peki ben şimdi onaylamaz isem yarın ya da öbür güne taahhüt imzalamadığımdan dolayı yine operatörde değişiklik yapabilir miyim? Telekomun internet hızından korkuyordum ve yurda döndüğümde çok yavaşladı, yarın müşteri hizmetlerini arayıp bi sim kart ayarı yaptırıcam ama etkisi olur mu bilemiyorum.
Onu bilmiyorum ya

Özel iletişim ve telsiz ruhsatname vergisi dahil değil diye biliyorum. Faturana yansıtıldığında 340-350 TL gibi bir şey etmesi gerekmiyor mu?
o verginin teki aylık 21,50₺ diğeri de sanırım yeni hat açılınca ilk 1 yıl alınan vergiyi diyosan o da 570/12= 47,5 ediyor bu ikisinin toplamı ile normal tarife fiyatı = fatura

ben faturasızdan faturalıya geçerek bu tarifelerden 204₺ olanı aldım şuan aylık faturam önümüzdeki 12 ay boyunca 204+21,50=225,5

Son düzenleme:

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Dax Saz
Vpn blokluyor turkcell ve türk Telekom. Ayrıca ikisiyle de hayatta işim olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,183
Üyeler
172,793
Son üye
Yusuf1337
Top Bottom