❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

Turkcell daha iyi çekiyor Turkcell'e geçebilirsin ama çekme konusunda çokta umrumda değil benim için fiyat önemli diyorsan Türk Telekom da kâfi
Çekme konusu konuma göre çok değişiyor ben kırsalda yaşıyorum burda oyunda tt de 30 ping alırken turkcele gecince 60 lara kadar çıkıyor pingim

işte yetmez ki? sence 60 gb ye geçsem yeter mi? şuan zaten tt kullanıyorum mecbur vodafone geçmek zorundayım bu tarifelerden yaralanamıyorum
TT kullanmıyorsan 60GB Vodofone geçmen lazım.

Çekme konusu konuma göre çok değişiyor ben kırsalda yaşıyorum burda oyunda tt de 30 ping alırken turkcele gecince 60 lara kadar çıkıyor pingim
Ben Karadenizliyim bir Türk Telekom'lu olarak dağın başında 1500-2000 metre rakımda Instagram bile açılmıyorken kardeşim Turkcell kullanıyor rahat rahat istediğini yapıyor dediğin gibi konuma göre kesinlikle değişiyordur hatta babam da sırf bu yüzden Turkcell'e geçti daha yeni bir de İstanbul'da Avcılar'da bir yurtta kalan bir tanıdığım var onun da yurt odasında çekmiyor mesela şehir içi olmasına rağmen (Türk Telekomlu)

ben izmirdeyim tt kullanıyorum şehrin ortasında full çekerken bazen internet 1-2dklığına tamamen gidiyor. yavaşlama falan değil yanlış anlaşılmasın direk kopuyor whatsappda tik olması 1-2 dk sürebiliyor. kullandığım telefon da samsung s25 eskiden s20fe kullanıyordum onda da oluyordu telefondan olduğunu düşünmüyorum

bu kampanya ne zaman kadar 28gün kaldı taahhutun bıtmesıne

ben vodafone geçtim fiyatları daha iyi evimden de tt pek iyi çekmiyor

Haftasonu bayiler kapalı diye uzattılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temmuz ağustos gibi yaz kampanyaları oluyor. 3 ay faturasız kullanır yeni kampanyalara geçebilirsin.
Dün açık bayi bulamadım en son telefon üzerinden halletim, uzatılacağını bilseydim bugün hallederdim.

Dün açık bayi bulamadım en son telefon üzerinden halletim, uzatılacağını bilseydim bugün hallederdim.
İnternet üzerinden sorun olabiliyor bayiye gidip 5dk da hallediliyor diye bu günü de dahil etmişler. Ay sonuna kadar olsaydı keşke.

İnternet üzerinden sorun olabiliyor bayiye gidip 5dk da hallediliyor diye bu günü de dahil etmişler. Ay sonuna kadar olsaydı keşke.
Direk telefonda konuşarak halletim ama sim kartın ne zaman geleceği tam bir muamma çünkü duyduğum kadarı ile dijital kurye berbat bir firma mış.

Direk telefonda konuşarak halletim ama sim kartın ne zaman geleceği tam bir muamma çünkü duyduğum kadarı ile dijital kurye berbat bir firma mış.
Kesinlikle ne kadar uzak olursa olsun bayiden hallet. Ben telefonla geçiş yaptım, kart 2 günde anca geldi. Hattın açılmasını 3 gün bekledim. Talep açtım hata çıktığını öğrendim. Bayiye gittim 5 dkda hallettiler. Yarın sabah hattım açılacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,251
Üyeler
183,811
Son üye
suna siner
Geri