Neler Yeni

Türk Telekom Şubat ayı yıldızlı günler kampanyası

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih Kudu
Şansıma 15 gün kalmış tahüt bitmesine. Turkcell Platium Black 85GB 270 TL civari filan ödüyordum. Bari turkcellde kalayım paketleri bakam dedim bakmaz oldum 700 800 lira olmuş. Hemen gittim TTye bu paketi gördüm 70Gb sınırsız sosyal paketi olarak geçtim . Daha geçmedim de 3 gün süresi var otomatikman geçcek valla bu fiyata çok iyi. 1 sene sonra turkcele dönerim cnbmxnbxbx
Hangi siteden başvurdun linki varmı yoksa bayidenmi başvurdun bilgilendirirseniz sevinirim benimde Vodafone son ay bi paketlerden birine geçeceğim nasıl geçildiğini çözemedim

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Hangi siteden başvurdun linki varmı yoksa bayidenmi başvurdun bilgilendirirseniz sevinirim benimde Vodafone son ay bi paketlerden birine geçeceğim nasıl geçildiğini çözemedim
Bayiye gidip orda yardımcı oluyorlar kimlik ile

dacari1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Osman Aydoğmuş
bimcell ile türk telekom aynıymış farklı operatörden geçenlere oluyormuş faydalanamazsınız diyorlar :D

Kontfire

80+ Silver
arkadaşlar benim sim kart geldi de kartı aktifleştirebilmem için şuan ki hattıma mesaj gelecekmiş, gelen kod ile altivasyon yapacakmışım ama bana hala mesaj gelmedi. Müşteri hizmetleri de bekleyin diyor.

Böyle bir şey yaşayan oldu mu ?

@MctCan

@ozntr

@Adem Türk

Top Bottom