2 hafta önce Türk Telekom sabit internet bağlattım 16 mbps kotasız -12-13 alıyorum bazende 6-7- ama ne youtube nede tiktok izleyemiyoruz donuyor yeniden bağlantı kuruldu gibi uyarılar alıyorum ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olun.
Adsl mi bilmiyorum ama 24 mbpsye kadar verebileceklerini söylediler adsl 16 ile sınırlı değil mi?Siz TikTok izlemeyin diye yapmışlardır iyi olmuş . Şaka şaka büyük ihtimalle ADSL hat kullanıyorsun ve sıkıntı yaşaman çok normal TT Müdürlüğüne altyapının düzeltilmesi ve yeni altyapı için başvuru da bulunabilirsin. Onun dışında şuradan sorgulama yapıp SS atar mısın çıkan ekranı?
Attığım linkten sorgulama yapıp atar mısın linki yapıştırmamış, şimdi düzenledim mesajı.Adsl mi bilmiyorum ama 24 mbpsye kadar verebileceklerini söylediler adsl 16 ile sınırlı değil mi?
TikTok izlemeyin diye yapmışlardır iyi olmuş . Şaka şaka büyük ihtimalle ADSL hat kullanıyorsun ve sıkıntı yaşaman çok normal TT Müdürlüğüne altyapının düzeltilmesi ve yeni altyapı için başvuru da bulunabilirsin. Onun dışında şuradan sorgulama yapıp SS atar mısın çıkan ekranı?
Aramak için uğraşmayın onlarda neden olduğunu bilmiyor.Müşteri Hizmetlerini arayabilirsin
Nedense 4-5 gündür 2 katına çıktı internet hızım.
Benim interneti sana veriyor olmasınlarNedense 4-5 gündür 2 katına çıktı internet hızım.
arkadaşın internetini geri ver ic3peak adamNedense 4-5 gündür 2 katına çıktı internet hızım.