Neler Yeni

Türk telekom sürekli kesinti oluyor ne yapabilirim?

YnrAltan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yener Altan ATLI
2 hafta önce Türk Telekom sabit internet bağlattım 16 mbps kotasız -12-13 alıyorum bazende 6-7- ama ne youtube nede tiktok izleyemiyoruz donuyor yeniden bağlantı kuruldu gibi uyarılar alıyorum ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olun.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
marilyn
müşteri hizmetlerini arayıp güzelce derdini anlat çözüm olmaz ise ara ve iptal ettiricem dava edicem diye bağır çağır mutlaka yardımcı oluyorlar

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Siz TikTok izlemeyin diye yapmışlardır iyi olmuş 😂🤣😅. Şaka şaka büyük ihtimalle ADSL hat kullanıyorsun ve sıkıntı yaşaman çok normal TT Müdürlüğüne altyapının düzeltilmesi ve yeni altyapı için başvuru da bulunabilirsin. Onun dışında şuradan sorgulama yapıp SS atar mısın çıkan ekranı?

YnrAltan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yener Altan ATLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz TikTok izlemeyin diye yapmışlardır iyi olmuş 😂🤣😅. Şaka şaka büyük ihtimalle ADSL hat kullanıyorsun ve sıkıntı yaşaman çok normal TT Müdürlüğüne altyapının düzeltilmesi ve yeni altyapı için başvuru da bulunabilirsin. Onun dışında şuradan sorgulama yapıp SS atar mısın çıkan ekranı?
Adsl mi bilmiyorum ama 24 mbpsye kadar verebileceklerini söylediler adsl 16 ile sınırlı değil mi?
TikTok izlemeyin diye yapmışlardır iyi olmuş 😂🤣😅. Şaka şaka büyük ihtimalle ADSL hat kullanıyorsun ve sıkıntı yaşaman çok normal TT Müdürlüğüne altyapının düzeltilmesi ve yeni altyapı için başvuru da bulunabilirsin. Onun dışında şuradan sorgulama yapıp SS atar mısın çıkan ekranı?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Adsl mi bilmiyorum ama 24 mbpsye kadar verebileceklerini söylediler adsl 16 ile sınırlı değil mi?
TikTok izlemeyin diye yapmışlardır iyi olmuş 😂🤣😅. Şaka şaka büyük ihtimalle ADSL hat kullanıyorsun ve sıkıntı yaşaman çok normal TT Müdürlüğüne altyapının düzeltilmesi ve yeni altyapı için başvuru da bulunabilirsin. Onun dışında şuradan sorgulama yapıp SS atar mısın çıkan ekranı?
Attığım linkten sorgulama yapıp atar mısın linki yapıştırmamış, şimdi düzenledim mesajı.

Sylexnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alp Eren
Nedense 4-5 gündür 2 katına çıktı internet hızım.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,423