Türk Telekom Taahüt Ücreti

Uur01

80+
Reaksiyon skoru
33
selamlar herkese, türk telekom mobil hattımda son 3 aylık taahütüm kaldı farklı bir operatöre geçmek istiyorum ancak türk telekom bana 1500tl cayma bedeli çıkarıyor son 3 aylık fatura bedeli diyor, normalde kalan gün indirim bedeli kadar ceza çıkması gerekmiyor mu?

indirimsiz tarifem 445 TL civarı
indirim 157 TL TL civarı

Benim bildiğim indirimli kullandığınız ayların ücreti üstüne faiz vs. ekleyerek bir fatura çıkarıyorlar. Onun yerine taahhüt bittikten sonra size özel kampanyaları inceleyin, taahhüt bitmeden bazı tarifeler gözükmeyebiliyor.

Benim bildiğim indirimli kullandığınız ayların ücreti üstüne faiz vs. ekleyerek bir fatura çıkarıyorlar. Onun yerine taahhüt bittikten sonra size özel kampanyaları inceleyin, taahhüt bitmeden bazı tarifeler gözükmeyebiliyor.
benim bildiğim kadarı ile son 3 ayın indirim bedeli tahsil ediliyor

İndirimli kullandığınız ayların hepsi ekleniyor
selamlar herkese, türk telekom mobil hattımda son 3 aylık taahütüm kaldı farklı bir operatöre geçmek istiyorum ancak türk telekom bana 1500tl cayma bedeli çıkarıyor son 3 aylık fatura bedeli diyor, normalde kalan gün indirim bedeli kadar ceza çıkması gerekmiyor mu?

indirim 157 TL TL civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirim 157 TL TL civarı
O bedel üstüne birde fatura ücretiniz gelecek bekleyebilirsen iyi olur

Hocam ofiste çekmiyor evde çekmiyor bir de 500 lira fatura ödüyoruz her ay

İndirimli kullandığınız ayların hepsi ekleniyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bedel üstüne birde fatura ücretiniz gelecek bekleyebilirsen iyi olur
değilmi çok fazla oluyor beklemek en mantıklsı

değilmi çok fazla oluyor beklemek en mantıklsı
Evet bana 3500 çıkıyor şuan 2 3 au önce yaptım taahhüt 40 GB internet 2000dk 250 sms sınırsız sosyal medya X WhatsApp Facebook Instagram youtube 368 TL ayda miss gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,275
Üyeler
183,087
Son üye
Yuemtay
Geri