Neler Yeni

Türk telekom vaad ettiği hızı vermiyor

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
80 mbps görünen altyapıma 100 lük paket yaptılar altyapı destekliyor yalanıyla ve ben daha 80 mbps alamıyorken 100 mbps parası ödemeye başladım buna rağmen hızımda bir artış olmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımdaysa modem kapatıp açtırarak geçiştiriyorlar. Bunun kesin çözümü nedir nereye başvurmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Sayfa geçişlerinde sorun yoksa bir şey olmaz diyip geçiştirmeleri bıktırdı.

fruko.gzz

80+ Silver
80 mbps görünen altyapıma 100 lük paket yaptılar altyapı destekliyor yalanıyla ve ben daha 80 mbps alamıyorken 100 mbps parası ödemeye başladım buna rağmen hızımda bir artış olmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımdaysa modem kapatıp açtırarak geçiştiriyorlar. Bunun kesin çözümü nedir nereye başvurmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Sayfa geçişlerinde sorun yoksa bir şey olmaz diyip geçiştirmeleri bıktırdı.
rez

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Elden pek bir şey gelmiyor bu konuda

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
altyapında yoksa alamazsın ki zaten nasıl olmayan altyapıyı alabiliyorsun demişler sana :D hiç şaşırtmıyor internet servislerimiz :)

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
TTkom taktiği hocam bu. Altyapı 80 ise 80 alırsınız. isterseniz 1gbps bağlayın 80 alırsınız. Tabi fiber veya vdsl diye değişiyor bu değerler. Çoğu kişi bu konuda mağdur ttkom dan.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TTkom taktiği hocam bu. Altyapı 80 ise 80 alırsınız. isterseniz 1gbps bağlayın 80 alırsınız. Tabi fiber veya vdsl diye değişiyor bu değerler. Çoğu kişi bu konuda mağdur ttkom dan.
Hocam 80 göründüğü halde 64 alıyorum. Babamın üstüne olduğu için arayıp sürekli paket yükseltiyolar bilmediğinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

altyapında yoksa alamazsın ki zaten nasıl olmayan altyapıyı alabiliyorsun demişler sana :D hiç şaşırtmıyor internet servislerimiz :)
Sorsan alamıyorum hocam ama yaptılar bir şekilde önceki paket hızımı dahi alamıyorum şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Batuhan KARALAR
Instagram
batuhan.karalar
Twitter
365batuhan

Şuradan altyapının max. ne kadar hız verdiğini kontrol edin. Eğer 100 vermiyorsa ve paketi düşürmeye yanaşmıyorlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Hocam 80 göründüğü halde 64 alıyorum.
Arkadaşım ttkom kullanıcısı. 35 alması gerekirken 12-15 alıyor. Kaç kere dc den düştü çocuk. ttkom rezillik. zaaten 2000 tayfa ttnet den hatırlar.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
paketlerde e kadar yazmiyorsa o hızı vermek zorunda :kekw:
Yaşadığımız dönemde değiller sanırım :) önceki paketi bile veremeyen beceriksiz bir firma maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım ttkom kullanıcısı. 35 alması gerekirken 12-15 alıyor. Kaç kere dc den düştü çocuk. ttkom rezillik. zaaten 2000 tayfa ttnet den hatırlar.
Maalesef hocam farkındayım ama seçim şansım olmadı o dönem yoksa bulaşmam bunlara

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Yavuz
Hocam o sıkıntı bende de var. Altyapı olarak gözüküyor. Ama personel geldi kontrol ettirdim. Binanın içindeki kablolamada sıkıntı var dedi.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Kardeşim bulunduğun yere bina tesisatına internet türüne her şeye bağlı.
Çoğu zaman vaat edileni tam alamazsınız standartlar farklıdır.
Telekom müdürlüğüne gidin sıra alın çözüm masasına ordan da tekniğe yollarlar sorununuzu anlatırsınız sahayı ararlar size bir tarih vermezler.
Cimer'e de yazabilirsiniz...

Top Bottom