Türk Telekom Yüksek Hızlı Fiber Deneyimi hk.

@BixiBlake 41 gösteriyor 2 siteden baktım
IMG_20250613_205437.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2-3 yerden bakmıştım 48 destekliyordu Max

Ah güzel memleketim be taşındığımda binanın girişinde tt fiber gördüğümde çok sevinmiştim hiç beklemiyordum açıkcası ilk 200 ile başladım sonra 500 şimdi de 1000mbit çıkardım hızı 1000mbit bana artısı oyun indirirken filan daha hızlı oluyor onun dışında ev ahalisi olarak 200mbit de rahat rahat yetiyor .

16mbps adsl kullanıyorum da acaba bizi de 50 ye yükseltirler mi
o hız deli eder insanı bende 16 dan 50 mbps ye geçtim çağ atladım resmen, 3 günde inen oyun 6 saatte iniyor

Ah güzel memleketim be taşındığımda binanın girişinde tt fiber gördüğümde çok sevinmiştim hiç beklemiyordum açıkcası ilk 200 ile başladım sonra 500 şimdi de 1000mbit çıkardım hızı 1000mbit bana artısı oyun indirirken filan daha hızlı oluyor onun dışında ev ahalisi olarak 200mbit de rahat rahat yetiyor .
Şayet sürekli oyun indirmiyor vs yapmıyorsanız.

Normal bir evde pc telefon iptv vs dahil 100mb fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.

Normal bir evde pc telefon iptv vs dahil 100mb fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.
50 de yetebilir bence, ben Türk Telekom 50 mbps kullanıyorum 48 mbps download 15 mbps upload veriyor

Doğrudur ama 3 5 kişi zorladığı zaman artık o da yetmeyecek şahsi fikrim o yüzden fiber varsa 200 den aşağı düşülmemeli bence .

Geri