Neler Yeni

Türk Telekom'da Goodbyedpi çalışmıyor.

AliG24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Ayçiçek
İlk goodbyedpi'ı indirdiğimde Kablonet'de sorunsuz çalışıyordu. Daha sonra laptopu servise verdim ve servisten, bakım, stres testi yapılarak teslim edildi. İlk işim goodbyedpi ile discorda girmek oldu ancak bu sefer çalışmadı. Şuan da Türk Telekom ile goodbyedpi'ı hangi yöntem ile denediysem çalışmıyor, bilgisayarla veya stres testi ile alakalı olabilir mi? Hiç bir çözüm bulamadığım için format atmayı deneyeceğim. Sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

xTURANN

80+ Silver
goodbyedpi türkiye sürümünü deneyin. Ekstra olarak birde DNS girin. Açılır.

AliG24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Ayçiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
goodbyedpi türkiye sürümünü deneyin. Ekstra olarak birde DNS girin. Açılır.
Merhaba Türkiye sürümünü de denedim, 8.8.8.8 ve 1.1.1.1 dns'lerini de denedim, maalesef olmadı.

xTURANN

80+ Silver
Merhaba Türkiye sürümünü de denedim, 8.8.8.8 ve 1.1.1.1 dns'lerini de denedim, maalesef olmadı.
DNS Olarak, 1.1.1.1 + 1.0.0.1 yapın.

Türkiye sürümünde ise önce service_remove'a sağ tık > yönetici olarak çalıştır > enter ( eğer tuşa basmanı isterse ) > pc yeniden başlat
Daha sonra goodbyedpi klasörüne geri gelip install_service_dnsredir_turkey.cmd sağ tık > yönetici olarak çalıştır > enter > pc yeniden başlat.

Bilgilendirme ;
Eğer goodbyedpi yazılımını rar içerisinden çalıştırıyorsan, işe yaramaz. Bir klasöre çıkartmalı ve o klasörü sağa sola taşımamalısın. Olduğu yerde sabit kalmalı. İsmini dahi değiştirme.

AliG24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Ayçiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DNS Olarak, 1.1.1.1 + 1.0.0.1 yapın.

Türkiye sürümünde ise önce service_remove'a sağ tık > yönetici olarak çalıştır > enter ( eğer tuşa basmanı isterse ) > pc yeniden başlat
Daha sonra goodbyedpi klasörüne geri gelip install_service_dnsredir_turkey.cmd sağ tık > yönetici olarak çalıştır > enter > pc yeniden başlat.

Bilgilendirme ;
Eğer goodbyedpi yazılımını rar içerisinden çalıştırıyorsan, işe yaramaz. Bir klasöre çıkartmalı ve o klasörü sağa sola taşımamalısın. Olduğu yerde sabit kalmalı. İsmini dahi değiştirme.
yazdığınız şekilde yaptım her şeyi ancak yine çalışmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Alper Uğurcan
Türk Telekomdan Güvenli İnterneti kapatmayı dene

xTURANN

80+ Silver
Türk Telekomdan Güvenli İnterneti kapatmayı dene
Türk telekom, superonline firmalarının katı filtrelemeleri mevcut, kapalı olsa da açılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wi-fi, bilgi olarak yazayım ethernet kablosu 1-2 güne elime ulaşacak.
Ethernet gelince tekrar deneyin diyeceğim de, 1 - 2 gün discordsuz durmanız gerekicek. Bende ki çözümler burada bitiyor.

AliG24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Ayçiçek
Türk telekom, superonline firmalarının katı filtrelemeleri mevcut, kapalı olsa da açılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ethernet gelince tekrar deneyin diyeceğim de, 1 - 2 gün discordsuz durmanız gerekicek. Bende ki çözümler burada bitiyor.
Bayadır bu şekilde kullanıyorum, kafamı karıştıran şey başta çalışıp daha sonra çalışmaması. Bu yüzden muhtemelen yarın format atacağım hem de ethernet kablosuna geçeceğim. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Top Bottom