🔥İndirim Türk Telekom'dan Oyun Kodu Alarak Amazon Çeki Kazanma Rehberi

Bende de böyle dedi. Daha önce hiç almadım ki.
Son üç aydır bende de bu şekilde kod önceden kullanıldı uyarısı veriyor kullanmadığım halde acaba birileri tcmiz ile işlem mi yapıyor?

İlginiz için teşekkürler. Kampanya katılımının 1 adet şifre ile limitli olduğunu hatırlatmak isteriz. Detaylı bilgi için: www.gameon.com.tr Hem Türk telekom internet üyesiyim hemde hattım türk telekom sorun ne bilen varmı ?

arkadaslar kod calısmıyormu ? geçen sene ben alıyordum superonline var simdi yapamıyorum geri tt geçeceğim önümüzdeki ay

1500 kod olduğu belirtilmiş. Kod bitmiştir. Bir sonraki ay denersiniz artık.

Arkadaşlar çok fazla konuşulmuş ama bir bilgi vereyim bu konu hakkında arkadaşın bahsettiği playstore kodunu alabilmek için hem ev interneti hem de prime tarifesine sahip olmanız gerekiyor sms gönderirken yazdığınız tc kimlik numarası üzerine kayıtlı bir ev interneti olmak zorunda ve sms gönderdiğiniz numaranın da prime tarifesi kullanıyor olması gerekiyor bu şartları sağlarsanız bu arkadaşın anlattığı şekilde amazon kodu alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayın 1 inde direk denemeye başlamanız lazım çünkü hemen bitiyor kod sayısı limiti de var ayın ilk günü ya da en geç 2.günü almış olmazsanız büyük ihtimalle bitmiş oluyor

Arkadaşlar çok fazla konuşulmuş ama bir bilgi vereyim bu konu hakkında arkadaşın bahsettiği playstore kodunu alabilmek için hem ev interneti hem de prime tarifesine sahip olmanız gerekiyor sms gönderirken yazdığınız tc kimlik numarası üzerine kayıtlı bir ev interneti olmak zorunda ve sms gönderdiğiniz numaranın da prime tarifesi kullanıyor olması gerekiyor bu şartları sağlarsanız bu arkadaşın anlattığı şekilde amazon kodu alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayın 1 inde direk denemeye başlamanız lazım çünkü hemen bitiyor kod sayısı limiti de var ayın ilk günü ya da en geç 2.günü almış olmazsanız büyük ihtimalle bitmiş oluyor
Böyle bir şart yok bu arada yanlış bilgi :D

Böyle bir şart yok bu arada yanlış bilgi :D
aylarca lol rp kodu aldım bu şekilde ve bilip bilmeden yanlış bilgi diyorsun gameon sitesine girip bakın şartlar orda çok açık bi şekilde belirtiliyor bana inanmıyorsan açıp oradan bak bilip bilmeden iftira atmayın

İnternet sağlayıcıları zaten bizden abartı zamlı abonelikler ödeterek bunları veriyorlar kendi paranızın çeyreğini alıyorsunuz gibi düşünülebilir aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri