Neler Yeni

Öneri Turk Telekom'u değiştirmeli miyim?

zero07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Z K
Merhabalar değerli forum üyeleri öncelikle iki sorum olacak birincisi benim oturduğum yer allah'ın unuttuğu köy olduğu için internet sadece 50 mbps destekliyor. Şuan 35 mbit hızda türk telekom kullanıyorum ancak bulunduğum kampanya nisanda biteceği için tarifemi değiştirmek zorundayım ve kesinlikle 50 mbps internet alacağım türk telekomda 50 mbps internetin fiyatı ilk 12 ay 180 tl sonra 205 tl (üstüne hat ücreti 44 tl ve modem taksidi 25 tl ekleniyor). Turknet'te ise 250 tl (yanlış anlamadıysam tüm hızlarda aynı) sizce turknet mi almalıyım türk telekom mu? ikinci sorum ise bulunduğum apartman aile apartmanı 3 aile birlikte tek modemi kullanıyoruz ve tabi ki internet çok yavaş oluyor sizce ikinci bir internet çekmeli miyiz?

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Merhabalar değerli forum üyeleri öncelikle iki sorum olacak birincisi benim oturduğum yer allah'ın unuttuğu köy olduğu için internet sadece 50 mbps destekliyor. Şuan 35 mbit hızda türk telekom kullanıyorum ancak bulunduğum kampanya nisanda biteceği için tarifemi değiştirmek zorundayım ve kesinlikle 50 mbps internet alacağım türk telekomda 50 mbps internetin fiyatı ilk 12 ay 180 TL sonra 205 TL (üstüne hat ücreti 44 TL ve modem taksidi 25 TL ekleniyor). Turknet'te ise 250 TL (yanlış anlamadıysam tüm hızlarda aynı) sizce turknet mi almalıyım türk telekom mu? ikinci sorum ise bulunduğum apartman aile apartmanı 3 aile birlikte tek modemi kullanıyoruz ve tabi ki internet çok yavaş oluyor sizce ikinci bir internet çekmeli miyiz?
millenicom galiba 190tl. altyapında sıkıntı yoksa interneti sağlıyorlar genellikle sorun yaşatmıyorlar. 3 daire ortak kullanıyorsunuz. söyle hesaplaya bilrisin bir telefon internete bağlıyken ortalama 5-10mbps ceker 5 kişi aynı anda bağlı olsa instagram youtube da takılsalar aynı anda 30-40 mbps internet gerekir. yanı siz 35 alırken aynı anda kullanıldığı zaman arz talep yetersiz oluyo hem yavaşlar hem oyunlarda pinge sorun açar. 50mbps biraz daha rahatları. kaç kişi kullanıyor ona göre daha belirleyici olur.

zero07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Z K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
millenicom galiba 190tl. altyapında sıkıntı yoksa interneti sağlıyorlar genellikle sorun yaşatmıyorlar. 3 daire ortak kullanıyorsunuz. söyle hesaplaya bilrisin bir telefon internete bağlıyken ortalama 5-10mbps ceker 5 kişi aynı anda bağlı olsa instagram youtube da takılsalar aynı anda 30-40 mbps internet gerekir. yanı siz 35 alırken aynı anda kullanıldığı zaman arz talep yetersiz oluyo hem yavaşlar hem oyunlarda pinge sorun açar. 50mbps biraz daha rahatları. kaç kişi kullanıyor ona göre daha belirleyici olur.
En az 20 kişi kullanıyor ve şöyle bir şey var ben altyapı sorgularken adresi girince adres ile ilgili bilgilere ulaşılamadı diyorlar türknette sabit hat ile sorguladığımda 50 mbps desteklediği çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme millenicom ile 90 mbps destekliyormuş (wtf)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-02-01 174413.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-01 174413.png
    40.4 KB · Hit: 45
Top Bottom