Neler Yeni

Türkçe, Beyaz Full Klavye Arayışı

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Baran Kut
Bütçe
6000
Tam da böyle bir klavye arıyordum ama fiyatından ve alıp almamaktan emin olamadım.

Nasıl bir ürün sizce? Almalı mıyım bu fiyata? Yoksa başka öneriniz var mı bu fiyat aralığında?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Tam da böyle bir klavye arıyordum ama fiyatından ve alıp almamaktan emin olamadım.

Nasıl bir ürün sizce? Almalı mıyım bu fiyata? Yoksa başka öneriniz var mı bu fiyat aralığında?
Çok sağlam bir klavye rog kalitesi zaten ayrı eğer rog azoth varsa yakın bütçede o da alınabilir ama uymuyorsa alınır

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Baran Kut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aula f75 varken alınmaz. 🤠
Evdekilere lazım olmasa full klavye almayacağım da bazen kullanıyorlar bilgisayarı, önceki klavyem %75'ti sanırsam ve ingilizceydi çok zorlandılar ne hangisi diye bulmaya çabaladıkları için.

O yüzden full klavye arıyorum hocam. Kablosuz, türkçe ve full klavye bir bunu bulabildim oyun ve iş amaçlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sağlam bir klavye rog kalitesi zaten ayrı eğer rog azoth varsa yakın bütçede o da alınabilir ama uymuyorsa alınır
Azoth da güzel de hem benim bütçemi aşıyor biraz hem de full klavye değil, evdekilere de lazım. Ondan bunu buldum ama fiyatı uygun mu bunun da bilemedim.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Hocam 3 sene Asus kullandım klavye rgbsi konusunda berbattı bir çok firma yazılımıyla olsun klavyelerinin kendi moduyla olsun asusa rgb tarafında fark atıyor redragondan geçmiştim pişman olduk açıkçası renkler soluk hareketli güzel modlar olmuyor. Ve son senelerde kendiliğinden rgb led bacaklarında oksitlenme oldu bunun sonucunda bazı renkler söndü üstelik kupkuru ortamda tutmama rağmen. Rgb beklentiniz varsa buna göre değerlendirin benim kullandığım klavye tuf k3 idi .

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Evdekilere lazım olmasa full klavye almayacağım da bazen kullanıyorlar bilgisayarı, önceki klavyem %75'ti sanırsam ve ingilizceydi çok zorlandılar ne hangisi diye bulmaya çabaladıkları için.

O yüzden full klavye arıyorum hocam. Kablosuz, türkçe ve full klavye bir bunu bulabildim oyun ve iş amaçlı.

Azoth da güzel de hem benim bütçemi aşıyor biraz hem de full klavye değil, evdekilere de lazım. Ondan bunu buldum ama fiyatı uygun mu bunun da bilemedim.
Evdekilerin numpadle işi var mı ki istersen daha düşük bütçede custom klavye alıp türkçe keycaps takabilirsin Asus klavye kullandım bir süre memnun kalmıştım ben

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Baran Kut
Hocam 3 sene Asus kullandım klavye rgbsi konusunda berbattı bir çok firma yazılımıyla olsun klavyelerinin kendi moduyla olsun asusa rgb tarafında fark atıyor redragondan geçmiştim pişman olduk açıkçası renkler soluk hareketli güzel modlar olmuyor. Ve son senelerde kendiliğinden rgb led bacaklarında oksitlenme oldu bunun sonucunda bazı renkler söndü üstelik kupkuru ortamda tutmama rağmen. Rgb beklentiniz varsa buna göre değerlendirin benim kullandığım klavye tuf k3 idi .
Evet hala mevcutmuş o yazılım problemleri sanırsam. Ondan dolayı hazır ayarlar ile kullananlar varmış.

Armoury Crate programından çok şikayetçi var.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,598
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Şuan kendim kullanıyorum çok güzel bir ürün, hem compact hemde her fonksiyona sahip ayrıca kullanım hissiyatı mükemmel ben daha önce klavye kullanmamışım dedirtti, üzerinde ki ilave fonksiyonlar (ses azaltıp yükseltmek gibi) harika özellikler, kulaklığı kullanmıyorum bile. Ayrıca müzik değiltirmek parlaklık ayarlamak gibi şeyler içinde kullanılıyor. Ben kesinlikle tavsiye ederim

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Baran Kut
Evdekilerin numpadle işi var mı ki istersen daha düşük bütçede custom klavye alıp türkçe keycaps takabilirsin Asus klavye kullandım bir süre memnun kalmıştım ben
Bazen iş için babam excel dosyaları oluşturmak zorunda kalıyor. Orada hızlı hesaplama vs. yapmak, yazmak için işine yarıyor. İleride bir masa ayarlayacağım ona da aslında. Belki o zaman alırım custom klavye.

Varsa önerin onun için onu da alabilirim.

Şuan kendim kullanıyorum çok güzel bir ürün, hem compact hemde her fonksiyona sahip ayrıca kullanım hissiyatı mükemmel ben daha önce klavye kullanmamışım dedirtti, üzerinde ki ilave fonksiyonlar (ses azaltıp yükseltmek gibi) harika özellikler, kulaklığı kullanmıyorum bile. Ayrıca müzik değiltirmek parlaklık ayarlamak gibi şeyler içinde kullanılıyor. Ben kesinlikle tavsiye ederim
Hocam peki Armoury Crate'den şikayetin var mı? Tek eleştiri yazılım programı diye gördüm ürün yorumlarında.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Evet hala mevcutmuş o yazılım problemleri sanırsam. Ondan dolayı hazır ayarlar ile kullananlar varmış.

Armoury Crate programından çok şikayetçi var.
Hocam program çalışsa bile problem adamların sundukları düzenlemelerde gerçekten en hızlı modu bu aulaların orta hızına denk geliyor rgb dehşet sönük zevk vermiyor açıkçası .

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,339
İsim
Baran Kut
Hocam program çalışsa bile problem adamların sundukları düzenlemelerde gerçekten en hızlı modu bu aulaların orta hızına denk geliyor rgb dehşet sönük zevk vermiyor açıkçası .
Aula'yı da bir ara düşünüyordum alayım kenarda dursun diye de almadım o dönem. Artık ne zamana gelir bilmiyorum.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Aula'yı da bir ara düşünüyordum alayım kenarda dursun diye de almadım o dönem. Artık ne zamana gelir bilmiyorum.
Valla hocam ben sayı tuşları dışında memnunum İngilizce olduğu için sayılara basarak yapabileceğimiz semboller için altgr ile o tuşa bastığımda farklı bişi çıkıyor kod yazarken biraz problem ama onun dışında baya iyi.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,138
İsim
Oğuz Oğuz
Top Bottom