Bedava hocam 400de o paketevodafone de benim da paketim 130 tl civarıydı 25gb sosyal medya sınırsız sonra birden 400 küsür liraya çıkarttılar
7 gün kalmış hocam 4 günde Türk Telekom hattınız açılsa yetişir gibi gözüküyorBen suan turkcell kullaniyorum, bugun itibariyle paketim bitiyor.. bu pakete gecmek icin turk telekoma gecip ordan tekrar donus saglasam olur mu? Bu surecte yetisir mi? Tesekkur ederim
Benim arkadaşı 60 GB'a geçireceğim. Eyvallah.15 GB internetin bile 520 TL olduğu bu dönem için iyi fiyatlar.
Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
Turkcell faturalı/faturasız numara taşıma veya faturalı yeni hat başvurusu yapın, dijitale özel kampanyalardan yararlanın!www.turkcell.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Yetişir.Ben suan turkcell kullaniyorum, bugun itibariyle paketim bitiyor.. bu pakete gecmek icin turk telekoma gecip ordan tekrar donus saglasam olur mu? Bu surecte yetisir mi? Tesekkur ederim
Yağlı yağlı bindirme fiyat 40 GB 2k dk 250 SMS sınırsız sosyal medya 250 TL ödüyorum15 GB internetin bile 520 TL olduğu bu dönem için iyi fiyatlar.
Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
Turkcell faturalı/faturasız numara taşıma veya faturalı yeni hat başvurusu yapın, dijitale özel kampanyalardan yararlanın!www.turkcell.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Şu anda sizin paketiniz 900 TL. Konudaki fiyatları buna göre değerlendirin.Yağlı yağlı bindirme fiyat 40 GB 2k dk 25p SMS sınırsız sosyal medya 250 TL ödüyorum
şuan türktelekomdayım vodafoneden daha iyi çekim gücü var 30 gb sosyal medya sınırsız 300 tlBedava hocam 400de o pakete
TT kullanıyorum bro turkcell değilŞu anda sizin paketiniz 900 TL. Konudaki fiyatları buna göre değerlendirin.
Türk Telekom'da ise 700 TL.TT kullanıyorum bro turkcell değil
Knk aynı paket var mı turkcellde fiyat nedir belki ona geçerimTürk Telekom'da ise 700 TL.