🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

Operatörler kasım indirimi yapıyor kasımı bekleyin bence, ben her yıl tukcell ve Türk Telekom arasında yeni gelen tarifeleriyle hat değiştiriyorum çok uyguna geliyor.

Ben suan turkcell kullaniyorum, bugun itibariyle paketim bitiyor.. bu pakete gecmek icin turk telekoma gecip ordan tekrar donus saglasam olur mu? Bu surecte yetisir mi? Tesekkur ederim

Ben suan turkcell kullaniyorum, bugun itibariyle paketim bitiyor.. bu pakete gecmek icin turk telekoma gecip ordan tekrar donus saglasam olur mu? Bu surecte yetisir mi? Tesekkur ederim
7 gün kalmış hocam 4 günde Türk Telekom hattınız açılsa yetişir gibi gözüküyor

15 GB internetin bile 520 TL olduğu bu dönem için iyi fiyatlar.

Alıntıyı görüntüle
Benim arkadaşı 60 GB'a geçireceğim. Eyvallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yetişir.

Valla çok teşekkür ederim,taahhütümün bitmesine 15 gün kalmıştı kara kara düşünüyordum ne yapıcam diye.Türktelekomdan arayıp 40 GB pakete %50 indirimle 500₺ye sahip olabilirsiniz falan diyorlardı.Aynı paraya 60 GB + Türkcell kalitesi.

TT de 40gb 10k sms 10k dka 130 lira veriyordum şimdi internet 50 ye çıktı diğerleri aynı 490₺ 😃

Geri