🔥İndirim Turkcell Aynen Favorim 20GB Online Özel 200TL

Konuyla alakasız ama 43 gün kala taahhüt bozarsam ne kadar öderim 490tl tarife
43 gün devam etsen ödeyeceğin tutarı ceza olarak alırlar genelde ama bunu öğrenmenin en kolay yolu uygulamadan bakmak veya orada yazmıyorsa müşteri hizmetlerine sormak.

1 saat önce eşim için başvurduk hattı gönderdiler. Bu nasıl olabiliyor dolandırıcı sandık valla

Bende sadece aylık 755tl yazıyor, kampanyanın bitmesine süre var gözükmesine rağmen bitmiş sanırım

Aynı tarifeye 360 ödüyorum ve 25 gün sonra taahhüt bitiyor. Tekrar almak istersem 520 ödeyecekmişim 😂 Madem 200 e verip kâr edebiliyorsun 520 ne diye sorarlar adama. Soyguncular.

Aynı tarifeye 360 ödüyorum ve 25 gün sonra taahhüt bitiyor. Tekrar almak istersem 520 ödeyecekmişim 😂 Madem 200 e verip kâr edebiliyorsun 520 ne diye sorarlar adama. Soyguncular.
Herhangi başka bir operatörün taahütsüz tarifesine geçip aynı gün geri dönebilirsin ben öyle yapıyorum hep

Bende sadece aylık 755tl yazıyor, kampanyanın bitmesine süre var gözükmesine rağmen bitmiş sanırım
Devam ediyor olarak gözüküyor. Büyük ihtimalle bu gece bitecek hepsi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekoma geç o da 155TL ye 20GB tarife veriyor şuan. Aynı operatörde kalanı soyuyorlar :)

Herhangi başka bir operatörün taahütsüz tarifesine geçip aynı gün geri dönebilirsin ben öyle yapıyorum hep
Belirli bir süre blok olmuyor mu hocam? Yeni müşteri kampanyalarından yararlanamıyoruz diye biliyorum ben

alacaktım zam gelmiş. benzeri yok mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri