Turkcell e Geçiceğim Ama Hat üstüme değil

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,919
Telefon hattı babamın üstüne ve o şu an bursada ben ise okumak için ankaradayım. Netgsm e geçemiyorum çünkü internet paylaşımı ve bankalar işi sıkıntıya sokuyor. Türk telekomdan geçiceğim nasıl yaparsam hat bende olur. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de mümkünse türk telekomda hattı kendi üstüme alabilirsem iyi olur uzaktan oluyor mu bu işlem

Telefon hattı babamın üstüne ve o şu an bursada ben ise okumak için ankaradayım. Netgsm e geçemiyorum çünkü internet paylaşımı ve bankalar işi sıkıntıya sokuyor. Türk telekomdan geçiceğim nasıl yaparsam hat bende olur. Teşekkürler

Bi de mümkünse türk telekomda hattı kendi üstüme alabilirsem iyi olur uzaktan oluyor mu bu işlem
netgsm kullanıyorum aklına takılan soruları iletebilirsin hocam 3 ay oldu ailemi geçirdim komple

hocam hattı üzerine alacaksın ofis yada bayiilerden devir alacak ve verecek kişi aynı anda bayii yada ofislerde olmak zorunda kimi bayii yada ofis mağaza hedefi dolsun diye kimlik göndersin ayarlarız diyor tabii devir de hiçbir kazançları yok o yüzden ilk bahsettiğim durum geçerli sizin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,943
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri