Turkcell hat hakkında bilgi

OkanY

80+
Reaksiyon skoru
14
turkcell bol star 20 gb paketini tam olarak anlamadım anlayan anlatabilir mi?

Bundan bahsediyorsan Yıllık alırsan ödeyeceğin ücret aylık 155'e gelir diyor işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turkcell faturalı tavsiye etmem ama faturayı şişirdikçe şişiriyorlar RaHat tarifeler daha iyi

Bundan bahsediyorsan Yıllık alırsan ödeyeceğin ücret aylık 155'e gelir diyor işte
aynen o da her ay 10+10 gb mı açıklamada farkı yazıyo

• Aboneler bu kampanya ile yeni kontrata geldikleri durumlarda ilk ay kullanabilecekleri 20 GB paketi aktiflenir. Aboneler 365 günde en fazla 3 defa ve 2 ayda 1 kere bu faydayı alabilirler. Kontratın ilk ayında geçerli olan 20 GB internet paketi, Turkcell İletişim AŞ tarafından sunulmaktadır ve Turkcell mobil şebekesinde kullanılabilir

• Aboneler bu kampanya ile yeni kontrata geldikleri durumlarda ilk ay kullanabilecekleri 20 GB paketi aktiflenir. Aboneler 365 günde en fazla 3 defa ve 2 ayda 1 kere bu faydayı alabilirler. Kontratın ilk ayında geçerli olan 20 GB internet paketi, Turkcell İletişim AŞ tarafından sunulmaktadır ve Turkcell mobil şebekesinde kullanılabilir
böyle yazıyor bi de fiyatı çok uygun anlamadım tam

böyle yazıyor bi de fiyatı çok uygun anlamadım tam
532 yi arican mecbur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,163
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903