Turkcell Superbox alınır mı?

Epicfeon

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba arkadaşlar, bulunduğum adreste yalnızca tt altyapısı var ve onda da port yok. Şu an internetsizim ve ön başvuru yaptım fakat tabi bekleme sürem 6 ay da olabilir veya 1 haftada. İnternetsiz olduğum için sizce superbox almak mantıklı mı? Bu arada sadece 12 ay taahütlü veriliyor.

Ne için kullanacağınıza göre değişir. Günlük internette gezip video izleycekseniz alınabilir ama oyun için önermiyorum aşırı pinginiz olur.

Merhaba arkadaşlar, bulunduğum adreste yalnızca tt altyapısı var ve onda da port yok. Şu an internetsizim ve ön başvuru yaptım fakat tabi bekleme sürem 6 ay da olabilir veya 1 haftada. İnternetsiz olduğum için sizce superbox almak mantıklı mı? Bu arada sadece 12 ay taahütlü veriliyor.
Metro Ethernet,AirFiber,RadioLink. Çözümlere bakın.

Dostum daha o zamanlar Turkcell Super Box yeni çıktı. Ama böyle para ile gidip alamıyorsun. İnterneti kötü olan Super Online ADSL kullanıcılarına bir nevi kobay usulü "isterseniz buna geçin, size özel şu kadar sene sınırsız ve indirimli verelim" diyerek veriyorlardı. Benimde internet berbat olunca banada verdiler. Yaklaşık 4 sene kadar kullandım. Oyun için uygun olmadığını söyleyebilirim ping girdiği için oyunun rezil eder. Ama bunun dışında hızı çok iyi olduğu için günlük kullanımda hiçbir problem yaşatmaz. Eğer oyuncu isen kesinlikle alma derim. Ama eğer günlük kullanım içinse (YouTube, Netflix... gibi...) o zaman sıkıntı yaşamazsın. Fakat en düşük paketi 50GB kotalı oluyor. Sınırsız olan ise çok pahalı. Oyunları falan çok hızlı indiriyor ama bunuda belirtmek istedim. Bir avantajı daha priz olan her yerde kullanabilirsin. İstersen dağ başına git arabanda üçlü varsa tak (çekiyorsa) interneti kullan. Bu anlattıklarıma göre değerlendir ona göre al yada alma.

Bulunduğun yerin baz istasyonu durumu iyi ise alınır. fakat değilse ping baya olur

Ya superbox ya da türk telekom magnet alabilirsin hocam. Magnet daha mantıklı fiyat açısından 300 gb 240 tl

Oyun oynayacaksan alınmaz, ikinci internet olarak kullanıyorum ve bazen internette sorun olduğunda superbox ı bağlıyorum rezalet bir ping oluyor, discord ta ses robotik bir şekilde gidiyor çoğu zaman. Telefonumun interneti bile (vodafone 10mbps limitsiz) superbox tan çok daha iyi ping konusunda, rezil bir internet.

Hocam fiyatlarının bilmiyorsunuz heralde. Üstelik aşırı aşırı gereksiz normal bie kullanıcı için.
Fiyatlardan haberim var merak etmeyin. Zengin insan alır zaten ve kişisel normal kullanıcıların metro ethernet hizmeti alan kişilerde mevcut 1 2 kişi forumda gördüm 1 tane real kişide rastladım. Aynı zamanda kurumsal iş amaçlı biz zamanında hosting firması içinde uplink almıştık metro ethernet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,266
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri