Türknet'te dahil. Kullanıyorum ve uygun fiyata güzele sonuçlar alıyorumşu ülkede adam akıllı hizmet veren bi kablonet le millenicom galiba
+99999Turkcell bu internet hızları ve GeforceNow fiyatı ile farkını ortata koymuş.
Kişi kenddinden bilir işi.Hala 2021 yılında bu tür durumlarla karşılaşmak gülünç. Mevcut hükümetle de sorun giderilecek gibi değil. Olayı hükümete bağlamamın sebebi her şeyin karar mercisi olması. Yapılan çalışmalar olsa da bitmesi 1-2 yılı alır gibi. Yöneticinin konusuna yorum yapmak için yorum yapanlar gelecek. Hissediyorum.
Bak oda ayrı bir olay. Hız testim 20 MBPS çıkıyordu, Ankara'dayım. GeForce Now sunucuları da Ankara denmişti, ama ne hikmetse pikselleri sayıyordum. Daha kendi internetleriyle, kendi hizmetlerini kullanamıyorumTurkcell bu internet hızları ve GeforceNow fiyatı ile farkını ortata koymuş.
Güzel artış ha
Uploadın, downloadından yüksek daha ne istiyorsun aç gözlü yönetici!!! (!)Alıntıyı görüntüle
Dünden beri 1080P video bile izleyemiyordum, bugün 720P takılır oldu. Az önce ise internette kopmalar ve yukarıda gördüğünüz insanları kıskandıracak hızlara ulaştım. 2. aramamdan sonra talep oluşturuldu, bakalım ne sonuç çıkacak
Not: 160 TL'den fazla para ödüyorum aylık.