peki neden değiştirmiyorsunuz ? her ay paranızı çöpe atmaya dewam ediyorsunuz burdada bi tık siz suçlu gibisinizAlıntıyı görüntüle
Dünden beri 1080P video bile izleyemiyordum, bugün 720P takılır oldu. Az önce ise internette kopmalar ve yukarıda gördüğünüz insanları kıskandıracak hızlara ulaştım. 2. aramamdan sonra talep oluşturuldu, bakalım ne sonuç çıkacak
Not: 160 TL'den fazla para ödüyorum aylık.
Dostum şu mesajına ne yazsam gerçekten bilemedim. Saf değilim herhalde her ay 2 katı parayı buna kaptırıyorum. Buradaki ADSL hattı 5 MBPS maksimum zaten.peki neden değiştirmiyorsunuz ? her ay paranızı çöpe atmaya dewam ediyorsunuz burdada bi tık siz suçlu gibisiniz
ama 160 lira verilmez. çok fazla millenicomda 70 liraya paket var %100 verim alamazsınız ama yarı yarıya para ödersinizDostum şu mesajına ne yazsam gerçekten bilemedim. Saf değilim herhalde her ay 2 katı parayı buna kaptırıyorum. Buradaki ADSL hattı 5 MBPS maksimum zaten.
Millenicom'a ev telefonunu taşımak için 4 ay uğraştım, sonuç olarak özür dileyip GEÇİŞİ YAPAMADIKLARINI söylediler.ama 160 lira verilmez. çok fazla millenicomda 70 liraya paket var %100 verim alamazsınız ama yarı yarıya para ödersiniz
TürkNet peki ? türkiyede onlarca servis sağlayıcısı var en azından en ucuzunu bulun 160 lira verdiğinizi görünce kendim kullanıyor gibi üzüldüm. acilen değiştirinMillenicom'a ev telefonunu taşımak için 4 ay uğraştım, sonuç olarak özür dileyip GEÇİŞİ YAPAMADIKLARINI söylediler.
Dostum senin tahmin ettiğin şeylerin hepsini denedim zaten merak etmeTürkNet peki ? türkiyede onlarca servis sağlayıcısı var en azından en ucuzunu bulun 160 lira verdiğinizi görünce kendim kullanıyor gibi üzüldüm. acilen değiştirin
geçmiş olsun demekten başka seçeneğim yok hocamDostum senin tahmin ettiğin şeylerin hepsini denedim zaten merak etme