Neler Yeni

Turkcell Superbox İle İbretlik Hız Testlerim

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Adını vermek istemediğim yayıncıların öve öve bitiremediği ama gerçekte hiç bir işe yaramayan oluşumdur kendisi. Bir çok tanıdığım da sizin gibi mağdur.
Unlost o yayıncı galiba :D

Nix0rM

80+
Kablo tabii ki.
Ben wifi adaptörü ile kullanıyorum. Modem odama uzak olduğu için. Ben de sizin gibi akşamları ve hafta sonları bu değerlerde alıyorum. Cidden can sıkıcı bir durum. Normalde 40/5 almam lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben wifi adaptörü ile kullanıyorum. Modem odama uzak olduğu için. Ben de sizin gibi akşamları ve hafta sonları bu değerlerde alıyorum. Cidden can sıkıcı bir durum. Normalde 40/5 almam lazım.
Benimkisi superbox değil yanlış bilgilendirme yapmayayım.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
İnterneti olmayanlar da var yiğenim internetimiz mükemmel.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
3 yıldır olduğum ilçede ne vodafone ne türkcel 20mbps geçmemiştir. rezillik hepsi ya

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İnternetin hızını/band genişliğini etkileyen bir sürü tesir var. Bunları bilmeden yorum yapmak abes kaçıyor.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
TT'da şu aralar bir fazla ping çıkıyor eskiden arkada birçok internet yiyen uygulama açıkken valorant 22 ping filandı şimdi 40-60 hatta 100'lere çıkıyor. Eskiden dediğim de 1 hafta önce. Bir şeyler oluyor yine.
TT de bir Pingi olmayan benim herhalde
Speedtest te 2ms
Valorant 6
Valve 28-32

(VDSL)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,325
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Son durumu yazmayı unutmuşum. 2 gün sonunda şu an farklï bir adreste kullandığım için müdahale edemiyorlarmış? Ama kuruluma gelen ekip şu an bulunduğum eve bizzat gelip kurmuştu. Zaten sözleşmede böyle bir madde yok. Size önerim uzak durmanız...

yerçileği

80+ Bronze
Son durumu yazmayı unutmuşum. 2 gün sonunda şu an farklï bir adreste kullandığım için müdahale edemiyorlarmış? Ama kuruluma gelen ekip şu an bulunduğum eve bizzat gelip kurmuştu. Zaten sözleşmede böyle bir madde yok. Size önerim uzak durmanız...
Ping değerleri benimkinden iyi geçmeyi düşünmedim değil türknet 75mps dowloand 8mps upload valorant 60ms speedtest 30-40 pubgmobile:40 garip olan şu oyunun Türkiye sunucusu yok ama valoranttan daha iyi pingi var

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Alıntıyı görüntüle

Dünden beri 1080P video bile izleyemiyordum, bugün 720P takılır oldu. Az önce ise internette kopmalar ve yukarıda gördüğünüz insanları kıskandıracak hızlara ulaştım. 2. aramamdan sonra talep oluşturuldu, bakalım ne sonuç çıkacak :)

Not: 160 TL'den fazla para ödüyorum aylık.
Aylık o kadar vermek yerine bulunduğun bölgeye ortak altyapı getirtme talep edilmiyor mu? Edilse bile ne kadara patlar?

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uzak durmamız gereken Superbox mı yoksa Turkcell'in kendisi mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,325
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları