Eee 5 mbit yine iyiymişDostum şu mesajına ne yazsam gerçekten bilemedim. Saf değilim herhalde her ay 2 katı parayı buna kaptırıyorum. Buradaki ADSL hattı 5 MBPS maksimum zaten.
Eee 5 mbit yine iyiymişDostum şu mesajına ne yazsam gerçekten bilemedim. Saf değilim herhalde her ay 2 katı parayı buna kaptırıyorum. Buradaki ADSL hattı 5 MBPS maksimum zaten.
Allah kolaylık versin reis bende kullanıyordum onu 1 ay evvel önce ama çok şükür kurtuldum 75 mgbt hız net kullanıyorum şimdi eğer yüksek GB dosyalar oyunlar indiriyorsan işin çok zor ben warzonu 3 günde indirebilmistim Allah yar ve yardımcın olsunAlıntıyı görüntüle
Dünden beri 1080P video bile izleyemiyordum, bugün 720P takılır oldu. Az önce ise internette kopmalar ve yukarıda gördüğünüz insanları kıskandıracak hızlara ulaştım. 2. aramamdan sonra talep oluşturuldu, bakalım ne sonuç çıkacak
Not: 160 TL'den fazla para ödüyorum aylık.
İlk aldığım zamanlarda gayet memnundum. Hatta mobil veride bu evde 100-200 MBPS arası alıyordum. Şu an 5-10 MBPS verirse öpüp başıma koyuyorumŞu ana kadar Superbox'tan memnun olan sadece 1 kişi gördüm
Paracıklara yazık oldu. ama siz zenginsiniz zatenAlıntıyı görüntüle
Dünden beri 1080P video bile izleyemiyordum, bugün 720P takılır oldu. Az önce ise internette kopmalar ve yukarıda gördüğünüz insanları kıskandıracak hızlara ulaştım. 2. aramamdan sonra talep oluşturuldu, bakalım ne sonuç çıkacak
Alıntıyı görüntüle
Osmanlı böyle çökmedi.
Wifi adaptörü ile mi internete bağlanıyorsunuz, yoksa kablo ile mi?Alıntıyı görüntüle
Kablo tabii ki.Wifi adaptörü ile mi internete bağlanıyorsunuz, yoksa kablo ile mi?