Neler Yeni

Turkcell vdsl 100mbps 129tl yazıyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Rekabet doruklarda mobil çerçevesinde iyi fiyatlar sunmaya başladı nerede o eski 2 kat fiyatlar. Günümüzdeki fiyatlar cidden makul eskiye göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mantıkla işliyor ise o zaman hepsinden bu tür sıkıntıyı çekebileceğimizi düşünüp hiç bir şekilde hiç bir faliyetten faydalanmamak gerek :D
Bak şimdi
Türktelekomunda 24mbps e 50mps kadar paketleri var adam evine ne gelirse veririz diyor
Ama birde sabit 24mbps 50mbps verebildiğimiz paketler var diyor anladın.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Adamlar koskoca 100mbps Kadar yazmış.Bugun baglan 1 hafta 100mbps versin ondan sonra komple 35mbps versin hak hukuk arasan bile bir şey yapamazsın.Adamlar belirtmiş kadar ibaris var dava acarsın adam sana
kablon eski der kablo yenilersin.Bina içi ev tesisatın eski der yenilersin.Baktı gene veremiyor bu sefer tek cumle söyler saha dolabından sana gelene kadar hat bu kadar veriyor.der gider evine 24mbps ile gta5 i 7 saatde indirir oynarsın.
İlk olarak internetten anlayan birisiyim açıkladığınız için teşekkürler. 100mbpse kadar hız paketinden minimum 75mbps almanız zorunludur,alamazsanız hak talep ettiğiniz zaman firma suçlu duruma düşüyor.Altyapım 150mbps destekliyor altyapı konusunda sorun yok dediğiniz sorunu yaşadım daha önce ona altyapı yetersizliği deniyor,firma ile alakalı değil altyapı ile alakalı bir sorun,firma bilerek sizin hızını yükseltip alçaltmaz.

Rekabet doruklarda mobil çerçevesinde iyi fiyatlar sunmaya başladı nerede o eski 2 kat fiyatlar. Günümüzdeki fiyatlar cidden makul eskiye göre.

Bu mantıkla işliyor ise o zaman hepsinden bu tür sıkıntıyı çekebileceğimizi düşünüp hiç bir şekilde hiç bir faliyetten faydalanmamak gerek :D
Bakalım araştırıp bakacağım.

Bak şimdi
Türktelekomunda 24mbps e 50mps kadar paketleri var adam evine ne gelirse veririz diyor
Ama birde sabit 24mbps 50mbps verebildiğimiz paketler var diyor anladın.
MBPS'e kadar dediğiniz adsl-vdsl içindir
MBPS dediğiniz fiber içindir :)

Xdsl altyapılar stabil ve altyapının desteklediği hız değişiklik gösterebilme ihtimali veya 100mbpslik tarife alırsan 70destekleyen bir yerde o firma sana 100mbps diyemez zaten bu yüzden xdsl altyapılarda mbps'e kadardır.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
İlk olarak internetten anlayan birisiyim açıkladığınız için teşekkürler. 100mbpse kadar hız paketinden minimum 75mbps almanız zorunludur,alamazsanız hak talep ettiğiniz zaman firma suçlu duruma düşüyor.Altyapım 150mbps destekliyor altyapı konusunda sorun yok dediğiniz sorunu yaşadım daha önce ona altyapı yetersizliği deniyor,firma ile alakalı değil altyapı ile alakalı bir sorun,firma bilerek sizin hızını yükseltip alçaltmaz.

Bakalım araştırıp bakacağım.

MBPS'e kadar dediğiniz adsl-vdsl içindir
MBPS dediğiniz fiber içindir :)

Xdsl altyapılar stabil ve altyapının desteklediği hız değişiklik gösterebilme ihtimali veya 100mbpslik tarife alırsan 70destekleyen bir yerde o firma sana 100mbps diyemez zaten bu yüzden xdsl altyapılarda mbps'e kadardır.

Kolay gelsin üstad konu hakkında bilgi sahibi olup deneyimlediğin olaylar ile ilgili cevaplayarak zaten bunu gösteriyorsun. En doğru kararı seçeceğinden şüphem yok. Sağlıklı günler ;)

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Ben biraz daha araştırıcam geçersem bilgilendirme yaparım.
Aynen onlarıda gördüm turkcell gibi pahalı bir firmadan bu kadar ucuz fiyatlar görmek insanı düşündürüyor.
aynen bende düşündüm kablonete geçmiştim kafamı karıştırdı ama candır kablonet

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
1604003514645.png

Adamlar koskoca 100mbps Kadar yazmış.Bugun baglan 1 hafta 100mbps versin ondan sonra komple 35mbps versin hak hukuk arasan bile bir şey yapamazsın.Adamlar belirtmiş kadar ibaris var dava acarsın adam sana
kablon eski der kablo yenilersin.Bina içi ev tesisatın eski der yenilersin.Baktı gene veremiyor bu sefer tek cumle söyler saha dolabından sana gelene kadar hat bu kadar veriyor.der gider evine 24mbps ile gta5 i 7 saatde indirir oynarsın.

hangi paketlere geçebilirim bu tarifeden
Neden bu kadar ucuz olduğunun kokusu çıkmış durumda :D

Arayın sorun derim

Buglu olması biraz zor para dönüyor burda 🤣 ama illaki olabilir
Xdls diye bir şey var miş o destekliyorsa veriyor Türktelekom altyapisindan ve 50 ile 100 ayni fiyat olmasi tuhaf

detaylarına bakın çünki bazıları paketler atıyırum 00-06 saatleri arası 100 mb veriyor

allah allah saatler arası falanda değil bide aynı fiyat 🤔
turkcell böyle şeyler yapıyor bazen.
ara sor derim
hem 50 mbps olan hem 100 mbps olan aynı fiyatta ilginc

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Alıntıyı görüntüle

2 megabit upload olup 100 megabit download olacağına :)
50 megabit dowlond olsun 8 megabit upload olsun
Belirtmen iyi oldu bu arada

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
100 down 2 up ne?!
tadım kactı sabah sabah

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Alıntıyı görüntüle

Eyvallah kral adamsın bilgilendirme için sağ ol Sağlıklı günler.

aynen bende düşündüm kablonete geçmiştim kafamı karıştırdı ama candır kablonet

Modem olarak ne kullanıyorsun kablonette

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Top Bottom