Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell yeni abonelere özel faturalı paketler 10GB 129₺/15 GB 142₺/20GB 152₺

SametSW

80+ Bronze
vodafoneda şuan 25gb 250sms 3000 dk 120 civarında ödüyorum. 2. dönem olduğu için devam edemezmişim bundan. başka öneriyorlar o da 30gb 250sms 3000 dk 203 TL
Ama ben dakikayı bitiremiyorum zaten toplasan 200-300dk anca konusuyorumdur 1 ayda. İnternette ortalama 15-30 arası kullanıyorum. vodafoneda istanbulda bile çekim sıkıntısı var o yüzden turkcelle veya turk telekoma geçmeyi düşünüyorum ama bilemedim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sosyal medya için ayrılan pakette videolar dahil mi? yani 30 gb indirmeler internette dolaşma vs. 40 gb da youtube insttagram vs mi? keşfet falan dahilse iyi :D
30gb normal internette gezinme falan 40gbda sosyal medya tiktokta istediğin kadar gez yayınlara gir yayın ac o 40gbdan yer 30gba dokunmaz kesfette gezinme vbde 40gbdan gidiyor

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Kaplan
vodafoneda şuan 25gb 250sms 3000 dk 120 civarında ödüyorum. 2. dönem olduğu için devam edemezmişim bundan. başka öneriyorlar o da 30gb 250sms 3000 dk 203 TL
Ama ben dakikayı bitiremiyorum zaten toplasan 200-300dk anca konusuyorumdur 1 ayda. İnternette ortalama 15-30 arası kullanıyorum. vodafoneda istanbulda bile çekim sıkıntısı var o yüzden turkcelle veya turk telekoma geçmeyi düşünüyorum ama bilemedim :D

Sosyal medya için ayrılan pakette videolar dahil mi? yani 30 gb indirmeler internette dolaşma vs. 40 gb da youtube insttagram vs mi? keşfet falan dahilse iyi :D
Tt den turkcell geçtim yeni. Tt gerçekten zulüm. Müşteri hizmetleri tuhaf, çalışma sistemi garip. 120 ye faturaliya geçtim ikinci ay 130 geldi. vergi varmış faturasiz hattinizda onu ekledik dediler. Tamam dedik olabilir. Geçen 3 ay ücretsiz iptal hakkımi kullandım iptal için aradığımda aldığınız tarife 130tlymis dediler :D

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
elindeki müşteriyi tutma dışardan abone çekmeye çalış bu da sadece sana yakışır turkcell
sistem bu zaten hani hat taşıma için bayiye gidiyorsun ya mnt derler ona o mnt üzerinden bayi prim alıyor bu sistemi yapmasalar hiç bir bayi durmaz kapatırlar

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
30gb normal internette gezinme falan 40gbda sosyal medya tiktokta istediğin kadar gez yayınlara gir yayın ac o 40gbdan yer 30gba dokunmaz
turkcell 20+20 1000 konusma mantıklı o zaman vodafoneda 203 lük paketten :) en azından interneti falan hızlı olur çekme sorunu yaşamam :D

Tt den turkcell geçtim yeni. Tt gerçekten zulüm. Müşteri hizmetleri tuhaf, çalışma sistemi garip. 120 ye faturaliya geçtim ikinci ay 130 geldi. vergi varmış faturasiz hattinizda onu ekledik dediler. Tamam dedik olabilir. Geçen 3 ay ücretsiz iptal hakkımi kullandım iptal için aradığımda aldığınız tarife 130tlymis dediler :D
TT de zaten şuan avantajlı yok, turkcelldeki iki paket işimi görür. vodafone da zulum valla ya ıspartaya gittim hadi çekmiyorsun orda. istanbulda nasıl internet bu kadar yavaş olur çekmede sorun yaşar anlamıyorum

SametSW

80+ Bronze
turkcell 20+20 1000 konusma mantıklı o zaman vodafoneda 203 lük paketten :) en azından interneti falan hızlı olur çekme sorunu yaşamam :D

TT de zaten şuan avantajlı yok, turkcelldeki iki paket işimi görür. vodafone da zulum valla ya ıspartaya gittim hadi çekmiyorsun orda. istanbulda nasıl internet bu kadar yavaş olur çekmede sorun yaşar anlamıyorum
Evet o da mantıklı benim işim gereği sürekli internette gezindigim için 70gblik paketi aldım E haliyle sosyal medyaya da baya giriyorum o yüzden iyi benim için diğer türlü ayda net 500 lira veriyordum internete

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ufuk
Vodafone kadar lanet bir şey yok fatura 300 tl olunca tabi ucuz faturaya geçirmiyorlar. en iyisi başka operatöre geçmek turkcell'e geçtim bakalım.

soul

80+ Silver
Beyler Turkcell 20+20 GB kampanyasına geçiş yaptım Vodafone den.
Hat başkasına ait ama kendi bilgilerimi girdim bir sorun olur mu?
Cayma bedeli 223 TL olarak gözüküyordu Vodafone da.
195 TL + vergiler + cayma bedeli ile kaç TL oluyor bilen aydınlatsın.

Yarın djtlkurye den biri gelecek gözüküyor şikayetvar da biraz araştırdım. 10 gün bekleyen var. Benim ki yarına randevulu sizce gelir mi yoksa aynı sıkıntıyı bende yaşayacak mıyım ?

Vodafone kadar lanet bir şey yok fatura 300 TL olunca tabi ucuz faturaya geçirmiyorlar. en iyisi başka operatöre geçmek turkcell'e geçtim bakalım.
Aslında geçiriyorlar. Uzman bir temsilciye bağlanman gerek.
Telefona ilk çıkan temsilci dümen..

kozroS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ufuk

Yarın djtlkurye den biri gelecek gözüküyor şikayetvar da biraz araştırdım. 10 gün bekleyen var. Benim ki yarına randevulu sizce gelir mi yoksa aynı sıkıntıyı bende yaşayacak mıyım ?

ee oda geçirmenin şeyinde başka için aramıyorlardır bence :ROFLMAO:

• Hahaha
Reaksiyonlar: soul

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
Siparişim alındı olarak gözüküyordu iptal edip şubeye gidip hemen aldım turkcell pasaj bu konuda çok kötü diyorlar beklemek istemeyenler gidip hemen alabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
elindeki müşteriyi tutma dışardan abone çekmeye çalış bu da sadece sana yakışır turkcell
O kadar berbat bir durum kı delırmemek mumkun degıl. 5 gb paketleri 230 tl ye koymus. onlara gecebılıyorum. yani dunyanın başka yerınde soyle bır uygulama yoktur. mecbur bırakacaz turkcelı.

texder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nurşat Bülbül

Hocam sorun yaşadınız mı ? Ben babamın bilgilerini girip e devlet aktivasyonu yaptım . Kendi adresime sipariş geçtim kurye verir mi

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
Hocam sorun yaşadınız mı ? Ben babamın bilgilerini girip e devlet aktivasyonu yaptım . Kendi adresime sipariş geçtim kurye verir mi
Kuryelik bi şey olmaz hocam fatura maili geldiyse kargo şirketi yazar orada, sıkıntı olursa hat aktivasyonunda olur bence

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan balcı
arkadaşlar sosyal medyadan kastı nedir hangi uygulamalar?
1700339876688.png

Top Bottom