Neler Yeni

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
ne yaptın da yaranamadın '' dostum'' konu mu açtın yani şimdi sen?
bin tane soru gelmiş sadece bana cevap vermişsin raporladım ama moderatörlerde iş yok,
max donanım arşivi modları
Kampanyadan bahsetmiş herşeyi cevap bekleyeceğinize birazda google kullanmayı öğrenin. 2 kelime yazarak kampanya detayları linkine ulaşabiliyorsunuz.

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Görkem
Cuma günü Vodofone faturalıya geçmiştim, cayma hakkımız var mı, varsa ne kadar sürede cayabiliyoruz ücret vs cıkıyor

Cuma günü Vodofone faturalıya geçmiştim, cayma hakkımız var mı, varsa ne kadar sürede cayabiliyoruz ücret vs cıkıyor mu?
3-4 ay önce turkcell den vodafone faturalıya fiyatı çok uygun diye geçmiştim
fakat iş yerimde inanılmaz şekilde düşük internet kalitesinden dolayı 4. 5. günümde tekrardan turkcelle geçiş talebinde bulundum onay süreci taşıma süreci derken 9. 10. günümde turkcelle geçiş sağladım

yok 1 ay beklicen yok 90 gün beklicen olayı olmadı yani

sadece şu var

mesela senin şu an tarifen aylık kaç para
200 tl diyelim
tabi bu taahüt verdiğin için 200 tl
taahütsüz fiyatı ne kadar 500 tl diyelim

sen daha yeni vodafona geçmişsin
tekrar turkcelle geçiş talebi verdiğinde
vodafonda kaldığın gün sayısı taahütsüz fiyat üzerinden hesaplanarak bir fatura çıkacak sana

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Onur Kartal
Katılım Kriterleri

• 17.09.2024 tarihi itibariyle Isparta, Burdur ve Uşak illeri eklenmiştir.
  • 05.09.2024 tarihi itibariyle paketten son 30 gün içerisinde Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat, Şanlıurfa illerinden yeni bir hat alımı veya numara taşıma yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel ses hattı aboneler yararlanabilir.

illere özelmiş hay sızın kampanyanıza !

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Rick Baba
Sadece internet istiyosanız 100 GB 380₺

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ertan
nasıl yani hocam netgsm den turkcelle geçilmiyor mu
Yok dostum aynı altyapiyi kullandığı için olmuyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Online başvuru yapmaya çalışanlar , son aşamada il kısmında takılabilir. Yarını bekleyin güncelleme gelebilir siteye.

Son düzenleme:

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Onur Kartal
Yok dostum aynı altyapiyi kullandığı için olmuyormuş.

Online başvuru yapmaya çalışanlar , son aşamada il kısmında takılabilir. Yarını bekleyin güncelleme gelebilir siteye.
Tek umudum o cünkü şartlar sanki eski tarihte yazılmıs ve güncel değil gibi.Artı yeni görselde üstünde illere özel ibare yok.Ama müşteri hizmetleriyle görüştüm online birimindeki yetkilide illere özel diye teyit etti.Bakalım küçük bir umut belki değişir : ) Ufak tefek güncellemeler oldu mesela illeri kaldırmıslar suan sanırım bir şeyler olabilir : )

1733175020229.png
1733175048266.png

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ertan
Tek umudum o cünkü şartlar sanki eski tarihte yazılmıs ve güncel değil gibi.Artı yeni görselde üstünde illere özel ibare yok.Ama müşteri hizmetleriyle görüştüm online birimindeki yetkilide illere özel diye teyit etti.Bakalım küçük bir umut belki değişir : ) Ufak tefek güncellemeler oldu mesela illeri kaldırmıslar suan sanırım bir şeyler olabilir : )

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güncelleme gelmiştir. Detaylar tarihler güncellendi. Yinede başvuru için sabahı bekleyin hata almamak için.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
927
İsim
Burak küçüksubaşı
Tahahüt verdik hocam yapamayız bize giren girdi kısacası
fakat bu eskiymiş ya çünkü biz yeni geçtik bu faturaya 2 gün sonra o fiyatlara indiremezler.

fakat bu eskiymiş ya çünkü biz yeni geçtik bu faturaya 2 gün sonra o fiyatlara indiremezler.
ha yok varmış bu türkcell ne kadar igrenç bi operatör ya

bunlar bizle dalgamı geçiyor daha yeni aynı tarife 310 tl idi geçtik şimdi 235 tl ye düşmüş

emirhan57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan kalafat
Adresi farklı bir il girersem nolur mesela bir yakınımın ? nasıl bir problem yaşıyabilirim e simde

Top Bottom