Bunu internet sitemizde bulamazsınız dedi kadın.Ben minibüs cadddesi cemenzar daki Turk Telekom müdürlüğüne gittim .Orda verdiler bu fiyatı.2 saat önceahaha hocam imkansız bu
Çekmiyor olabilir turkcell gibi internet hızlı bitmiyorHayatta gecmem hic cekmiyor akliniz varsa gecmeyin bende turkcelldeki 60gb gectim 390 liraya simdi kapattim vodafoneyi
1gb 100mb gibi bidiyor allahtan faturasız ne paket aliyorum nede para yukluyorum bir ton telsiz kullanim ucreti birikmiş ödeyin diye mesaj gonderip duruyorlarTurkcell baya hızlı yiyordu interneti geçeyim 20 olana
Hastanede kalma durumum oldu 20gb bir haftada bitti dikkatli kullanmama rağmen salla kazan vs de yapmama rağmrn1gb 100mb gibi bidiyor allahtan faturasız ne paket aliyorum nede para yukluyorum bir ton telsiz kullanim ucreti birikmiş ödeyin diye mesaj gonderip duruyorlar
Şuan turk telekom şubede sordum 245₺ yeni gecenlerde 20gb dedi bölgeye özel olabilir dedi sizin yorumu gosterinceBunu internet sitemizde bulamazsınız dedi kadın.Ben minibüs cadddesi cemenzar daki Turk Telekom müdürlüğüne gittim .Orda verdiler bu fiyatı.2 saat önce
cekmeyen ınternet 5000gb olsa ne fayda hocamÇekmiyor olabilir turkcell gibi internet hızlı bitmiyor
Hocam benim 8 ayim daha vardi aradim cayma bedelini sordum, direkt farkli operatore geçerseniz diğer ay 164₺ cayma bedeli hattiniza yansır dedi hemen basvuruyu yaptim linkten.tt de taahütüm 67 gün sonra bitiyor. şimdi ben sözleşmemi feshedip bu tarifeye geçersem ne kadar ceza yerim ? 365tl faturam ama tarifeye geçerken bi indirim mi ne uyguladılar 800tl lik paket 360tl ye geldi.