Neler Yeni

TÜRKCELL YENİ FATURALIYA ÖZEL KAMPANYA 60GB 390TL

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
İki sözleşmeyi de onayladıktan sonra 1-2 gün içinde ret ya da onay mesajı gelecek.Bana biraz önce gelen mesaja bak.

Degerli Musterimiz, hattınızın aktivasyon tarihinden 90 günden az süre geçmesi sebebiyle *********** no'lu hattiniz icin numara tasima talebi mevcut operatorunuz tarafindan reddedilmistir. Detayli bilgi icin ****'yi arayiniz. Tesekkur ederiz. B002
Hahahahaha delircem yaa tarifem iki katı arttı. Bir de tutsak olduk.
90 gün için de operatör mü değiştirdin sen kral

Burak_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Kaygusuz
90 gün için de operatör mü değiştirdin sen kral
Maalesef hocam. Ucuz diye netgsm geçtim ona da ardından fenasal bi zam geldi. Nasıl olsa taahhüt yok bir sıkıntı olmaz diye geçmiştim de bu 90 gün saçmalığı karşıma çıktı tutsak kaldım içerde.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Maalesef hocam. Ucuz diye netgsm geçtim ona da ardından fenasal bi zam geldi. Nasıl olsa taahhüt yok bir sıkıntı olmaz diye geçmiştim de bu 90 gün saçmalığı karşıma çıktı tutsak kaldım içerde.
kötü olmus tt deneseydin onda da şuan baya indirim var
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende hat geldi onayladım bir msj bi bildirim gelmeyince şaşırdım

genclik17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burhan sarıtepe
Hocam sıfır hat mı aldın netgsmden sıfır hat alınca hiçbir operatörde 90 gün tasinamiyor zaten.

gunesss

80+
benim tt yarın bitiyor, sadece Turkcell'e numaramı tasımam ve paket seçmem yeterli mi? tt tarafında bir şey yapmama gerek var mı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler ben 2 gün önce Turkccel'den ttye geçis yaptim hattim yarın gece 01.30da aktif olucak diye az once SMS geldi
Buradaki kampanya ayın 15inde bitiyor diye biliyorum
Hattim açılır açılmaz tekrardan Turkcele geçiş işlemi başlatabiliyormuyum

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Brolar ben bu 20gb tarifte geçtim sim kart bugün geldi edevlet üzerinden aktivasyon yaparken gördüm 439TL lik tarife görünüyor Turkcell aradım sim kart aktifleştirmediğiniz için biz bilgi görüntülemiyoruz diyorlar sizde durumlar nasılsın

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
AGALAR buna netten geçiş yapan var mı kurye bugün hatı teslim etti e devletten onayladım ne mesaj geldi ne bir şey anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi hat teslim olunca e devletten onay verdikten sonra bir şey yapman gerek mi
Hocam siz e devlet üzerinden aktivasyon yaparken fiyat ne olarak görünüyordu hatırlıyormusunuz.

20gb 235 TL başvuru yaptım e devlet aktivasyon sayfasında 439TL görünüyor benim

Top Bottom