Neler Yeni

Yardım Turkcell Yeni Geçişte SMS Atamama-Alamama

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enes Comez
Instagram
cmz.808
Merhabalar;
Yaklaşık 2 gün önce Turkcell'e geçiş yaptım ve dün gece hat geldi ve hattı bu sabah taktım. Ancak telefonda sms alamıyordum-atamıyordum. Daha sonrasında telefonumdaki 2. SIM yuvasına geçiş yaptım SMS'ler gelmeye başladı ancak bu sefer SMS gönderememe problemim devam etti. Bu nasıl çözülür ne yapmam lazım, yardımcı olabilir misiniz?

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan
Merhabalar;
Yaklaşık 2 gün önce Turkcell'e geçiş yaptım ve dün gece hat geldi ve hattı bu sabah taktım. Ancak telefonda sms alamıyordum-atamıyordum. Daha sonrasında telefonumdaki 2. SIM yuvasına geçiş yaptım SMS'ler gelmeye başladı ancak bu sefer SMS gönderememe problemim devam etti. Bu nasıl çözülür ne yapmam lazım, yardımcı olabilir misiniz?
Musteri hizmetlerini ara durumu beyan et hocam. Ben de 1 ay once turkcell'e gecis yaptim ama boyle bir sorun olmamisti.

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enes Comez
Instagram
cmz.808
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Musteri hizmetlerini ara durumu beyan et hocam. Ben de 1 ay once turkcell'e gecis yaptim ama boyle bir sorun olmamisti.
Aradım konuştum hocam. Twitter'dan yazdım. Altyapısal problem olmadığını söylediler. Sorun yok dediler. Müşteri hizmetleri bana bir tane kod verdi SMS'i açmam için kodu girdim ancak hala aynı.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Hattın güçsüz mü geçiyor yoksa tam mı çekiyor

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru