Yardım Turkcell Yeni Geçişte SMS Atamama-Alamama

cmz10line

80+
Reaksiyon skoru
71
Merhabalar;
Yaklaşık 2 gün önce Turkcell'e geçiş yaptım ve dün gece hat geldi ve hattı bu sabah taktım. Ancak telefonda sms alamıyordum-atamıyordum. Daha sonrasında telefonumdaki 2. SIM yuvasına geçiş yaptım SMS'ler gelmeye başladı ancak bu sefer SMS gönderememe problemim devam etti. Bu nasıl çözülür ne yapmam lazım, yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar;
Yaklaşık 2 gün önce Turkcell'e geçiş yaptım ve dün gece hat geldi ve hattı bu sabah taktım. Ancak telefonda sms alamıyordum-atamıyordum. Daha sonrasında telefonumdaki 2. SIM yuvasına geçiş yaptım SMS'ler gelmeye başladı ancak bu sefer SMS gönderememe problemim devam etti. Bu nasıl çözülür ne yapmam lazım, yardımcı olabilir misiniz?
Musteri hizmetlerini ara durumu beyan et hocam. Ben de 1 ay once turkcell'e gecis yaptim ama boyle bir sorun olmamisti.

Musteri hizmetlerini ara durumu beyan et hocam. Ben de 1 ay once turkcell'e gecis yaptim ama boyle bir sorun olmamisti.
Aradım konuştum hocam. Twitter'dan yazdım. Altyapısal problem olmadığını söylediler. Sorun yok dediler. Müşteri hizmetleri bana bir tane kod verdi SMS'i açmam için kodu girdim ancak hala aynı.

Hattın güçsüz mü geçiyor yoksa tam mı çekiyor

Hocam farklı bir telefona takıp dener misin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri