Yardım Turkcelle geciş hk soru

XxZeMaHSeRxX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Ben turktelekomdum sadece hat degisme talebinde bulundum numaram ayni kalcak sekilde cumartesi gunu ve en gec 5 gün icinde magazadan yeni hattinizi alabilirsiniz dediler simdi yarin 4 gun oluyor gitsem olurmu ne zmn gideyim ? Ve sonra hemen simi takinca aktif oluyomu digeri iptal olup

Git hocam olur. Yeni simi alınca hemen geçiş olmuyor. İki bilemedin üç güne geçer. Geçmeden önce mesaj geliyor sana şu tarih şu saatte değişim olacak diye.

Git hocam olur. Yeni simi alınca hemen geçiş olmuyor. İki bilemedin üç güne geçer. Geçmeden önce mesaj geliyor sana şu tarih şu saatte değişim olacak diye.
Yarin gidiyim hocam alaym ama ben simdi o simimi takcam kullanamazsam nasil olcak benim konuşmam felan yada ben gecene kadar turktelekomu kullancam mesaj gelcek oyle mi turkcele gecicem oyle olur insallah

Yarin gidiyim hocam alaym ama ben simdi o simimi takcam kullanamazsam nasil olcak benim konuşmam felan yada ben gecene kadar turktelekomu kullancam mesaj gelcek oyle mi turkcele gecicem oyle olur insallah
Turkcell'e geçişiniz tamamlanana kadar Türk Telekom simini kullanmaya devam edebilirsiniz.

Turkcell'e geçişiniz tamamlanana kadar Türk Telekom kullanmaya devam edebilirsiniz.
Ozaman ben yarin simi alaym ama takmiyim hemen. Bana sms gelcek galiba degilmi o gelince o saatte takarm ? Ve oyle olunca da turktelekom hatti iptalmi olucak kıraymmı sonra onu

Zaten siz Türk Telekom simi kullanıyorken mesela 11 eylül saat 11.00'da geçişiniz tamamlanacaktır diye sms gelecek. Siz 11 eylül saat 11.00da turkcell simi takacaksınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman ben yarin simi alaym ama takmiyim hemen. Bana sms gelcek galiba degilmi o gelince o saatte takarm ? Ve oyle olunca da turktelekom hatti iptalmi olucak kıraymmı sonra onu
Kırın, çöpe atın farketmez.

Zaten siz Türk Telekom simi kullanıyorken mesela 11 eylül saat 11.00'da geçişiniz tamamlanacaktır diye sms gelecek. Siz 11 eylül saat 11.00da turkcell simi takacaksınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırın, çöpe atın farketmez.
Anladm hocam tesekkur ederim. O süre de ben yarin simi alinca baslicak degilmi ? Ve son sorum ben paket secmistim avantajli nomu tasirken onu turkcell uygulamasindan da yapablrm dimi

Anladm hocam tesekkur ederim. O süre de ben yarin simi alinca baslicak degilmi ? Ve son sorum ben paket secmistim avantajli nomu tasirken onu turkcell uygulamasindan da yapablrm dimi
Siz simi teslim aldıktan 48 saat falan içinde başlar diye düşünüyorum. son sorunuzu maalesef tam anlayamadım.

Siz simi teslim aldıktan 48 saat falan içinde başlar diye düşünüyorum. son sorunuzu maalesef tam anlayamadım.
Numarami tasirken ozel paket secimi vardi 3 ay sabit fiyat ucuz fiyatli onu secmistim gecerken. Onu turkcelin uygulamasindan alablrm yani dimi cunku yeni sim paket TL yoktur

Numarami tasirken ozel paket secimi vardi 3 ay sabit fiyat ucuz fiyatli onu secmistim gecerken. Onu turkcelin uygulamasindan alablrm yani dimi cunku yeni sim paket TL yoktur
Hocam siz sime nasıl başvurdunuz onu bilemem ben genelde 12 ay sabit fiyay faturalı sime geçiş yapıyorum. Onu isterseniz bayiye sorun.

Hocam siz sime nasıl başvurdunuz onu bilemem ben genelde 12 ay sabit fiyay faturalı sime geçiş yapıyorum. Onu isterseniz bayiye sorun.
Ben numarami tasidim ozmn tek hat degiscek dimi kanka ayni nodan devam yani

Ben numarami tasidim ozmn tek hat degiscek dimi kanka ayni nodan devam yani
Reis ilk defa yapıyorsun belli ki. Fazla kaygı var o yüzden. Olacakları söylüyorum başta
1)internetten anlaştığın tarife üzerine yarın bir kayıt yapacaklar. Geçiş başvurun aslında yarın kaydını açınca başlayacak. Kontörlü kullanmadım uzun süredir. O yüzden kontör yükleyince otomatik mi çekiyor yoksa uygulama üzerinden satın alım mı lazım onu temsilciye sor.
2)başvuru tamamlanınca eline bir sim kart verecekler. Bunu daha takma. Telekom ile devam et. Sana iki gün içinde turkcell den mesaj gelecek. Şu gün şu saat geçiş tamamlanacak diyecek. O gün o saate kadar Telekom çekecek. O gün o saat gelince telekomun çekimi bitecek. Tam bu noktada
3)yeni simini tak. Turkcell den bir sürü mesaj gelir. Şu tarifeye hoş geldin ya da şu tarife için şu numaraya mesaj at diye. Onları yap.
4)temsilci kontör yükle o çeker dedi ise kontör yükle. Paket satın alacaksın dedi ise bir İnternet bul. Arkadaşın paylaşsın. Turkcell uygulamasından paket satın alırsın. Ama kontör yükle dedi ise bu seçenek iptal.
Aklına takılan varsa sor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,176,824
Üyeler
186,796
Son üye
KILLINGMYLOVE
Geri