Türkçe'yi doğru kullanalım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

orkun

80+
Reaksiyon skoru
35
Cidden bu foruma geldiğimde gözüme bu kirlilik batıyor. İsteyen Technopat Sosyal'e girip oradaki çözümleri ya da konuları okuyup teyit edebilir ve gelip buradaki konularla karşılaştırabilir. Burada bu kirlilik yüzünden cidden fazla durasım gelmiyor ki resmiyeti de kaçırıyor gibi (sanki umursanmadan yazılmış gibi) bir hissiyat oluşturuyor bende. Belki bu forumun daha da büyümesini sağlayacak bu yapıcı eleştirime dikkate alırsınız. İyi forumlar.

Cidden bu foruma geldiğimde gözüme bu kirlilik batıyor. İsteyen Technopat Sosyal'e girip oradaki çözümleri ya da konuları okuyup teyit edebilir ve gelip buradaki konularla karşılaştırabilir. Burada bu kirlilik yüzünden cidden fazla durasım gelmiyor ki resmiyeti de kaçırıyor gibi (sanki umursanmadan yazılmış gibi) bir hissiyat oluşturuyor bende. Belki bu forumun daha da büyümesini sağlayacak bu yapıcı eleştirime dikkate alırsınız. İyi forumlar.
(!) Overkolok nasıl yapilir , rayzen üç üç bin altıyüz tarzı şeyler gördüm ben. :D

hELe nA DiRsEn sEn ₺₺₺

Başlıkta ''Türkiye'nin kasmayan teknoloji platformu'' yazıyor gördüğün gibi. İnsanlar buraya sorunlarına çözüm bulmak için geliyor. Acele acele yazıp, yardım istiyorlar. Sadece nokta-virgül yüzünden foruma kötü bir gözle bakıyorsan, girmemen daha iyi zaten dostum.

O zaman ''Türkçe'yi" yerine "Türkçeyi" yazarak bu kirliği düzeltebilirsin. :)

(!) Overkolok nasıl yapilir , Ryzen üç üç bin altıyüz tarzı şeyler gördüm ben. :D
Yazımı bilmiyor olabilir insanlar. Her şeye kötü gözle bakmayın. Bu kadar ince ayrıntılara takılmayın.

(!) Overkolok nasıl yapilir , Ryzen üç üç bin altıyüz tarzı şeyler gördüm ben. :D
Ben içerikten bahsetmiyorum farkındaysanız, güzel dilimizi doğru şekilde kullanmadığımızdan dolayı bir rahatsızlığı dile getiriyorum. Türkçeye biz sahip çıkmayacaksak kim çıkacak.

Forumda asıl amaç insanlar birbiriyle yardımlaşsın diye burada isteyen istediği gibi yazar eğer gözüne çok batıyorsa Technopat Sosyal'e gidebilirsin gerçi oradada ne zaman banlanacağın belli olmaz :rolleyes:

Başlıkta ''Türkiye'nin kasmayan teknoloji platformu'' yazıyor gördüğün gibi. İnsanlar buraya sorunlarına çözüm bulmak için geliyor. Acele acele yazıp, yardım istiyorlar. Sadece nokta, virgül yüzünden foruma kötü bir gözle bakıyorsan, girmemen daha iyi zaten dostum.
Hocam bence ne Technopat kadar katı ne şu anki kadar serbest olmalıyız. İşin dozunu kaçıranlar var maalesef
Başlığı yanlış yazman ayrı bir garip...

Nasıl yazıldığını biliyorum insanların dikkatini çekmesi için nitelemek istedim.
images.jpeg

Ben katı kurallar uygulansın demiyorum ama en azından doğru ve akıcı bir şekilde okunacak yazılara yazılmasına teşvik edilebilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,957
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri