turkiye benim gozumde bitti

mehmettici

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,253
forumu birakmiştim fakat devletin aldigi kararlar cok mantiksiz instagram kapandi alakasiz bir devlet liderinden tamam dedik açarlar yurt dişi urunleri 150 eurodan 30 euroya düştu daha olmaz dedikte şimdi robloxu kapatmişlar gidişata gore googlede yasaklanir microsofta yasaklanir google playstorede yasaklanir bi haber siteleri kalir vs vs cidden sonumuz belirsiz erken seçim şarttt

forumu birakmiştim fakat devletin aldigi kararlar cok mantiksiz instagram kapandi alakasiz bir devlet liderinden tamam dedik açarlar yurt dişi urunleri 150 eurodan 30 euroya düştu daha olmaz dedikte şimdi robloxu kapatmişlar gidişata gore googlede yasaklanir microsofta yasaklanir google playstorede yasaklanir bi haber siteleri kalir vs vs cidden sonumuz belirsiz erken seçim şarttt
Muhalefet olimpiyatlara gitmiş xd Ülkede bu kadar olay yaşanırken.Bu ülkenin siyasetcisi de yok nasıl olucak bilmiyorum.

Roblox mu HDIQNSJDNDAIASJJANSNNSNNANAJSWKMSNJSNAJSJWN gram üzülmedim en azından bi kısmın yeni oyun arayışı beni sevindirdi

Roblox mu HDIQNSJDNDAIASJJANSNNSNNANAJSWKMSNJSNAJSJWN gram üzülmedim en azından bi kısmın yeni oyun arayışı beni sevindirdi
benim oynadigim bir oyun degil şahsen oynayana saygimiz vardir normal bir oyuna neden erişim engeli geliyor onu anlayamiyorum biz birşeylere karşi cikmaz isek donanimarsivide kapanir technopat techolayda kapanir valorant cs de yasaklanir olay sevinmek sevinmemek degil olay biri gittiyse digerledire gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakalim bakalim reis ne diyecek robloxa

Son düzenleme:
dostum mesele oyun değil ama sen bilirsin insanların özgürlükleri kısıtlanıyor bugün insta yarın yd alışverişin öbür gün oynadığın oyun uzar gider kuzey koredeki maden işçilerinden farkın kalmaz

Hepsi güzel hamleler, Instagram şartlarımızı yerine getirmiyor, getirse açılacak. Roblox ise aşırı pis bir oyun, milli manevi değerleri ayaklar altına alan ve ahlaksızca oyunlar var. Bunlara karşı değilseniz ülke değil siz bitmişsinizdir.

Hepsi güzel hamleler, Instagram şartlarımızı yerine getirmiyor, getirse açılacak. Roblox ise aşırı pis bir oyun, milli manevi değerleri ayaklar altına alan ve ahlaksızca oyunlar var. Bunlara karşı değilseniz ülke değil siz bitmişsinizdir.
-margot robie

İstihbaratıma göre erotik oyun olduğundan steam de yasaklanacakmış (!)

30 euro olayi ne zaman yururluluge girecek

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,255
Üyeler
184,756
Son üye
yagiz21
Geri