mikrofon mu doğru yazışı ben mi yanlış biliyorum bi de adata gammix d30 neden önermiyorsun tam açıklayablir misin başkaları sorunca açıklama yapamıyorumBenim 710' un mikrofonu bozuldu. Ama mikrofonun metali ortaya çıktığı (mikrofonu yemiş olabilirim biraz) için de olabilir.
Biri blue switch, ben pek tercih etmem. Diğer Rgb sade isteyenler için dedim zaten. Rgb falan istemeyenler için biçilmiş kaftan, switch olarak siyah mavi kırmızı seçenekleri vardıK552 and Dark Avenger joined.
D30 sence neden önermez? Düşün bakalım Görkem bunu neden der.mikrofon mu doğru yazışı ben mi yanlış biliyorum bi de adata gammix d30 neden önermiyorsun tam açıklayablir misin başkaları sorunca açıklama yapamıyorum
Çöp çünkümikrofon mu doğru yazışı ben mi yanlış biliyorum bi de adata gammix d30 neden önermiyorsun tam açıklayablir misin başkaları sorunca açıklama yapamıyorum
bende bi sebebi var diyorum bu yüzden önermiyordum şey demişti o.c yapmayacaksanız dahi almayın yazıyordu o yüzden dedimD30 sence neden önermez? Düşün bakalım Görkem bunu neden der.
Basit, O.C. OLMUYOR
işte niye onu açıkklaÇöp çünkü
Kronik sorunlu her SSD`nin her modeli sıkıntılı olacak diye bir şey yok. Ben şikayetvardaki benzer sıkıntıları aldım sadece. Hepsinde benzer sorunlar var.Çok kaliteli bir rehber olduğunu söyleyemem. Tarafsız yapılmamış. Sorun kanıtlarını hep şikayet vardan koymuşsun. Şikayet vara bakacaksak hiçbir marka kaliteli sayılmaz ozaman? Ayrıca LE model SATA SSD dışında diğer Sata SSD modellerinde bilindik, kronik bir sıkıntı yok. 480GB olan modelini kullanıyorum JamesDonkey'in SATA SSD'sinin. Alalı 5 ay oldu. 400GB'ı dolu olduğu halde halen ilk günkü vaad edilen hızları alıyorum ve sağlığı ise %100. Ayrıca o ismini verdiğin marka James donkeyin kendi markası. Aynı gamepowerdaki olduğu gibi.
Ama çko güzel [emoji3064] o eline aldığında verdiği hissiyat, o renk...D30 sence neden önermez? Düşün bakalım Görkem bunu neden der.
Basit, O.C. OLMUYOR
Gecikme değerleri fazlabende bi sebebi var diyorum bu yüzden önermiyordum şey demişti o.c yapmayacaksanız dahi almayın yazıyordu o yüzden dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte niye onu açıkkla
16-20-20-20-40(38)Alt gecikmeler mi?