Neler Yeni

Türkiye de Fortnite a neden herkes ''ÇÖP'' diyor?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Fortnite bana göre PUBG den çok daha güzel ve dolu bir oyundur. Boş boş etkinlikler yerine dolu dolu ve renkli etkinlikler yapıyorlar. Şuan oynamıyorum ama bir ara PS4 de baya sarmıştım. Travis Scott olsun Marvel&DC karakterleri olsun başka hangi oyunlar yapıyor böyle etkinlikler? Sinemada çizgi romanlarda gördüğümüz karakterleri çok güzel bir şekilde oyuna aktarıyorlar. Süper kahramanları geçtim normal etkinlikleride çok güzel oluyor. Mekanikleride bence PUBG ye bin basar. Oyunu oynarken için bayılmıyor. Seni kasan sıkan bir atmosferi yok capcanlı renkler oynama isteği oluşturuyor insanda. Oyunun yapısı gereğide baya hızlı akıcı bir oyun o yüzden ayak uyduramayan çöp diyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
Çünkü gerçekten çöp olduğu için olabilir mi ? Bir oyuna her hafta update geliyor ve sürekli değişiyorsa o oyun koca bir çöptür, kaliteli oyun, oyuncu tutmak için sürekli birşeyleri değiştirme zahmetine girmez, ortaya kaliteli bir oyun koyarsan her hafta oyunu değiştirme zahmetine girmeden yıllarca oynattırırsın o oyunu.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kanka ben de çöp diyorum, çünkü hoşuma gitmiyor grafikleri, kostümlerş falan. Bir de 2 saniye de gökdelen dikme olayı var.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Her hafta 10 GB'lik güncellemeleri hariç o kadar da kötü değil bence. Özellikle oyunun temasının rengarenk oluşu oynama isteğimi getiriyor ama 12MBPs'lik internetim buna pek sıcak bakmıyor.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Oynamadan önce velet oyunu diyordum oynamaya başladım güzel oyun

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Bence oyun güzel ama çoğu kişi oyuna çöp diyip geçiyor, Bu kişilerin çoğuda oyunu bir kere bile oynamamış insanlar.
bence oyun güzel ancak ben oynayamıyorum :D
ama çöp demem çünkü oynayanlar güzel oynuyor cidden. ama pubg varken fortnite iyi değil bence

ElectriX

80+ Silver

marilyn

80+ Silver
çoluk çocuk tartışması 2 tarafta velet ve ikiside birbieine laf atarak sidik yarışı yapıyorlar

Top Bottom