Çatlı Reis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 907
En akıllısı sensin güzel kardeşim en safıda benim. Hadi şimdi göğsünü gere gere gez.Üzülmüyorum da umurumda da değil zaten gülüyorum saflığa. Hohayt.
En akıllısı sensin güzel kardeşim en safıda benim. Hadi şimdi göğsünü gere gere gez.Üzülmüyorum da umurumda da değil zaten gülüyorum saflığa. Hohayt.
Canlı yayın izleyenler bana göre ağır işşizdirArkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, büyük yayıncılara neden abone oluyorsunuz? Bu şekilde zengin daha da zengin olmuyormu? Büyük kanalları görüyorum chatinde 5.000-10.000 kişi canlı izliyor ama yayıncı oradaki 1 abonenin ayda kaç mesajını okuyor? Anlayabiliyorum herkesi okuması mümkün değil ama karşılıklı iletişim olmadıktan sonra sadece yayınlarından keyif alıp güzel vakit geçiriliyor diye neden binlerce insan para veriyor? Bence çoğu yayıncı takipçilerini sadece bir sayıdan ibaret görüyor. Bazı yayıncıları görüyorum abone olan kişilerin isimlerini bile okumuyor. Okusa da sadece okumak için okuyor.
Sizin düşünceniz nedir?
Abonelikten para kazanmıyorArkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, büyük yayıncılara neden abone oluyorsunuz? Bu şekilde zengin daha da zengin olmuyormu? Büyük kanalları görüyorum chatinde 5.000-10.000 kişi canlı izliyor ama yayıncı oradaki 1 abonenin ayda kaç mesajını okuyor? Anlayabiliyorum herkesi okuması mümkün değil ama karşılıklı iletişim olmadıktan sonra sadece yayınlarından keyif alıp güzel vakit geçiriliyor diye neden binlerce insan para veriyor? Bence çoğu yayıncı takipçilerini sadece bir sayıdan ibaret görüyor. Bazı yayıncıları görüyorum abone olan kişilerin isimlerini bile okumuyor. Okusa da sadece okumak için okuyor.
Sizin düşünceniz nedir?
Donate bit atanların çoğu reklam yapmak için o kadar parayı atarlarEnayinin malı züğürdün çenesini yormazmş.
Bak sen havada ararken forumda bulduk 1 türevini.
Milletin nereye harcaması ilgilendirmiyor saf olduğunuzu belirtiyorum. Düşüncene özgürlüğünü öğretmediler mi sana?
"A. ARİF 100 bit göndermiş diyor ki 'Say my name' adını söyledik Arif"
Ya kardeş sen vallahi sıktın. Senin benimle iletişim kurmanı yasaklıyorum. Alıntılama bile beni.Burda öyle kafana göre atıp tutuyorsun,
battı mı sana? madem kolay yolan para kazanıyorlar sende yap
Dediklerim İsıne gelmedi tabi hahaYa kardeş sen vallahi sıktın. Senin benimle iletişim kurmanı yasaklıyorum. Alıntılama bile beni.
sonuna kadar haklısınız twitche para döken kişilerin çoğu asosyal çocuklar onun yerine bu paralarla yeni şeyler yapılabilir arkadaşında dediği gibi vakıflara vs bağış yapılabilirtwitch'e para döken izleyicilerin antisosyal ve eğitimsiz insanlar olduklarını düşünüyorum ben. Keza twitch'te peynirlere para vermek yerine kitap alınabilir, sosyal aktivitelerde bulunulabilir. en önemlisi lösev mehmetçik vakfı vb gibi derneklere bağış yapılabilir. Yada fakir bir öğrenciye kitap hediye edilebilir.
enayilik.Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, büyük yayıncılara neden abone oluyorsunuz? Bu şekilde zengin daha da zengin olmuyormu? Büyük kanalları görüyorum chatinde 5.000-10.000 kişi canlı izliyor ama yayıncı oradaki 1 abonenin ayda kaç mesajını okuyor? Anlayabiliyorum herkesi okuması mümkün değil ama karşılıklı iletişim olmadıktan sonra sadece yayınlarından keyif alıp güzel vakit geçiriliyor diye neden binlerce insan para veriyor? Bence çoğu yayıncı takipçilerini sadece bir sayıdan ibaret görüyor. Bazı yayıncıları görüyorum abone olan kişilerin isimlerini bile okumuyor. Okusa da sadece okumak için okuyor.
Sizin düşünceniz nedir?
Alakaya baksonuna kadar haklısınız twitche para döken kişilerin çoğu asosyal çocuklar onun yerine bu paralarla yeni şeyler yapılabilir arkadaşında dediği gibi vakıflara vs bağış yapılabilir
ülkede eğitim kalitesi diye bir şey kalmadı. genç yaşta ki çocuklar bunalımda çünkü herhangi bir aktiviteleri yada geleceğe dair planları yok. bu platform'a girenler kendilerine o kadar büyük kötülük yapıyor ki insanoğlunun 1 saatinin bile kıymetli oluşunu orta yaşlara gelince anlıyor insan. sosyolojik açıdan zombie gibi bir nesil yetişiyor ne yazık ki. temeli eğitimin kalitesiz oluşu ve ekonomik sorunlar. 3-5 lira bağış atınca kendini iyi hissediyor olabilir. Ama kaliteli zaman yönetiminden yoksun takılmak ilerde ciddi sorunlara da yol açabilir. yani iki ucu değnek misali. bir yandan üzülüp bir yandan da empati kurmaya çalışsam da sorunlu bir durum.sonuna kadar haklısınız twitche para döken kişilerin çoğu asosyal çocuklar onun yerine bu paralarla yeni şeyler yapılabilir arkadaşında dediği gibi vakıflara vs bağış yapılabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
enayilik.