Neler Yeni

Twitch Yayıncılara Abone Olma Nedeniniz Nedir?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, büyük yayıncılara neden abone oluyorsunuz? Bu şekilde zengin daha da zengin olmuyormu? Büyük kanalları görüyorum chatinde 5.000-10.000 kişi canlı izliyor ama yayıncı oradaki 1 abonenin ayda kaç mesajını okuyor? Anlayabiliyorum herkesi okuması mümkün değil ama karşılıklı iletişim olmadıktan sonra sadece yayınlarından keyif alıp güzel vakit geçiriliyor diye neden binlerce insan para veriyor? Bence çoğu yayıncı takipçilerini sadece bir sayıdan ibaret görüyor. Bazı yayıncıları görüyorum abone olan kişilerin isimlerini bile okumuyor. Okusa da sadece okumak için okuyor.

Sizin düşünceniz nedir?
Canlı yayın izleyenler bana göre ağır işşizdir

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
Bomboş bir iş twitch cebinizden çıkan paralara yazık

ConquerorXIV

80+ Gold
Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum, büyük yayıncılara neden abone oluyorsunuz? Bu şekilde zengin daha da zengin olmuyormu? Büyük kanalları görüyorum chatinde 5.000-10.000 kişi canlı izliyor ama yayıncı oradaki 1 abonenin ayda kaç mesajını okuyor? Anlayabiliyorum herkesi okuması mümkün değil ama karşılıklı iletişim olmadıktan sonra sadece yayınlarından keyif alıp güzel vakit geçiriliyor diye neden binlerce insan para veriyor? Bence çoğu yayıncı takipçilerini sadece bir sayıdan ibaret görüyor. Bazı yayıncıları görüyorum abone olan kişilerin isimlerini bile okumuyor. Okusa da sadece okumak için okuyor.

Sizin düşünceniz nedir?
Abonelikten para kazanmıyor
Abonelik ücretinon yarısı vergi kalanın da yarısını twitch alıyor zaten
Bu adamlar sponsorluktan reklamdan para kazanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enayinin malı züğürdün çenesini yormazmş.

Bak sen havada ararken forumda bulduk 1 türevini.

Milletin nereye harcaması ilgilendirmiyor saf olduğunuzu belirtiyorum. Düşüncene özgürlüğünü öğretmediler mi sana?

"A. ARİF 100 bit göndermiş diyor ki 'Say my name' adını söyledik Arif"
Donate bit atanların çoğu reklam yapmak için o kadar parayı atarlar

Abonelik ise twichin bitmez bilmez reklam aralıklarından kurtulmak ve bir sürü toxic dediğimiz spam yapan saygısız küfürlü konuşan troll kişiler chate yazamasın diyedir

Harcanan zaman ise tamamen keyfidir sana göre saçmadır onlara göre eğlenceli keyifli bir vakittir

Burda öyle kafana göre atıp tutuyorsun,
battı mı sana? madem kolay yolan para kazanıyorlar sende yap

Harcanan paralara yazık diyenler misal ben, Ayda 10tl amazon prime parası veriyorum zaten sürekli amazondan alış-veriş yapıyorum abonelikte bedava oluyor daha yeni 40tl oldu o da şu ekeonimde yine bedava

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
Ya kardeş sen vallahi sıktın. Senin benimle iletişim kurmanı yasaklıyorum. Alıntılama bile beni.
Dediklerim İsıne gelmedi tabi haha
engelle geç, herhangi bir konuda böyle boş sallayan kim olduğu önemli değil cevabını veririm anlamazsa anladığı dilden
Bu arada chat de olmasını istemediğmiz türden kibirli birisin, izleyen adama saygı duymak zorunda değilsin ama enai diyemezsin

eneskaya6

80+ Silver
dunyanin en sacma platformu. Yayin yapanlarin çoğu bos izleyenlerin neredeyse tamami bos. Bu lafima itiraz edenlerde ilerde büyüdüğün de demek istedigimi anlar. Twitchi 18-20 yasindan sonra bir insan duzenli izleyip millete abone oluyorsa valla yasadigi hayata anasinababasina yazik

GirayHan

80+ Platinum
twitch'e para döken izleyicilerin antisosyal ve eğitimsiz insanlar olduklarını düşünüyorum ben. Keza twitch'te peynirlere para vermek yerine kitap alınabilir, sosyal aktivitelerde bulunulabilir. en önemlisi lösev mehmetçik vakfı vb gibi derneklere bağış yapılabilir. Yada fakir bir öğrenciye kitap hediye edilebilir.

eneskaya6

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ergenlik caginda olan öğrencileri bu tur bos platforma bagladilar hele 3-4 sene önce herkes oyun oynayip yayinci olacam diye geziyordu hayatlari sssskildi egitim caginda olan cocuklar icin bildiginiz cöpluk. Adamlar 15. Katinda viskisini yudumlarken 10-15 yas araligi kafayi yedi

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
twitch'e para döken izleyicilerin antisosyal ve eğitimsiz insanlar olduklarını düşünüyorum ben. Keza twitch'te peynirlere para vermek yerine kitap alınabilir, sosyal aktivitelerde bulunulabilir. en önemlisi lösev mehmetçik vakfı vb gibi derneklere bağış yapılabilir. Yada fakir bir öğrenciye kitap hediye edilebilir.
sonuna kadar haklısınız twitche para döken kişilerin çoğu asosyal çocuklar onun yerine bu paralarla yeni şeyler yapılabilir arkadaşında dediği gibi vakıflara vs bağış yapılabilir

Sizin düşünceniz nedir?
enayilik.

şahin doğan

80+ Platinum
sonuna kadar haklısınız twitche para döken kişilerin çoğu asosyal çocuklar onun yerine bu paralarla yeni şeyler yapılabilir arkadaşında dediği gibi vakıflara vs bağış yapılabilir
Alakaya bak :D Sende forumda Asosyal gibi takılacağına kurumlara gidip çocukları eğlendirebilirdin.

Existentia

80+ Silver
amazona para bırakmamak için beleş aboneliği kesin kullanıyorum bari yabancıya gitmesin

GirayHan

80+ Platinum

enayilik.
ülkede eğitim kalitesi diye bir şey kalmadı. genç yaşta ki çocuklar bunalımda çünkü herhangi bir aktiviteleri yada geleceğe dair planları yok. bu platform'a girenler kendilerine o kadar büyük kötülük yapıyor ki insanoğlunun 1 saatinin bile kıymetli oluşunu orta yaşlara gelince anlıyor insan. sosyolojik açıdan zombie gibi bir nesil yetişiyor ne yazık ki. temeli eğitimin kalitesiz oluşu ve ekonomik sorunlar. 3-5 lira bağış atınca kendini iyi hissediyor olabilir. Ama kaliteli zaman yönetiminden yoksun takılmak ilerde ciddi sorunlara da yol açabilir. yani iki ucu değnek misali. bir yandan üzülüp bir yandan da empati kurmaya çalışsam da sorunlu bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,183
Üyeler
164,628
Son üye
Tiseasx
Top Bottom