Türkiye de internet yerlerde

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
536
Tek yapacakları şey internet sağlamak onu da beceremiyor Türksat sağolsun 100megabit İnternet kullanıyorum zaten düzgün çalışmıyor üstüne bide az önce valorant maçının ortasında internet komple gitti neymiş bakım varmış (2 gün önce yine aynısını yaptılar) ve bu sözde bakım yüzünden benim yıllardır oynadığım valorant hesabım afk dan dolayı çok sağlam bir ban yedi muhtemelen kaç yıllık teknoloji ile 2025 de bunun gibi sorunlar yaşamak kadar rezil bir şey yok siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Son düzenleme:
Tek yapacakları şey internet sağlamak onu da beceremiyor Türksat sağolsun 100megabit İnternet kullanıyorum zaten düzgün çalışmıyor üstüne bide az önce valorant maçının ortasında internet komple gitti neymiş bakım varmış (2 gün önce yine aynısını yaptılar) ve bu sözde bakım yüzünden benim yıllardır oynadığım valorant hesabım afk dan dolayı çok sağlam bir ban yedi kaç yıllık teknoloji ile 2025 de bunun gibi sorunlar yaşamak kadar rezil bir şey yok siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Biz millenicom da rahatız reis Türksat hangi ay doluyorsa değiştir

Tek yapacakları şey internet sağlamak onu da beceremiyor Türksat sağolsun 100megabit İnternet kullanıyorum zaten düzgün çalışmıyor üstüne bide az önce valorant maçının ortasında internet komple gitti neymiş bakım varmış (2 gün önce yine aynısını yaptılar) ve bu sözde bakım yüzünden benim yıllardır oynadığım valorant hesabım afk dan dolayı çok sağlam bir ban yedi kaç yıllık teknoloji ile 2025 de bunun gibi sorunlar yaşamak kadar rezil bir şey yok siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Bakım mesajının ssini valorant desteğe at açarlar bence.

Onca emek ile çileler ile vatanını kuran milletimize sunulan hizmetler işte

Sorma bende şikayetçiyim 1 hat Türknet 1Gbit. Bazen sitelere tıklıyorum 15-20sn bağlantı kuramıyor, oyunlarda atıyor sadece download için kullanıyorum. Türktelekom daha iyi 100mb o da geceleri bi paket loss yapıyor. Gerçekten reziller.

Sorma bende şikayetçiyim 1 hat Türknet 1Gbit. Bazen sitelere tıklıyorum 15-20sn bağlantı kuramıyor, oyunlarda atıyor sadece download için kullanıyorum. Türktelekom daha iyi 100mb o da geceleri bi paket loss yapıyor. Gerçekten reziller.
Afrikada bile bizden daha iyi internet var boşu boşuna hesabım gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geldi internet bakicam şuan kaç ay yemişim

Geldi internet bakicam şuan kaç ay yemişim
Arayınca adamları modemin üstündeki tuşa 10 saniye basın diyo sanki bilmiyoruz reset atmayı da .d

Ben kafe işletiyorum bir de beni düşün 2 sn İnternet kesilince direkt kaos ortamı oluşuyor. Bir ara 3 farklı hat kullanıyordum yine öyle yapacağım yine olan bana + fatura olacak.

Ben kafe işletiyorum bir de beni düşün 2 sn İnternet kesilince direkt kaos ortamı oluşuyor. Bir ara 3 farklı hat kullanıyordum yine öyle yapacağım yine olan bana + fatura olacak.
Bakım süresi boyunca kullanamasak bile parasını alıyorlar

En pahalı interneti en kötü şekilde kullanan ülkeyiz.Bazı yerlere ADSL bile zor veriliyor.Ulastirma ve altyapi bakanlığı hiç bir şeye yaramıyor gibi bide erişim engeli getiriyor.
Yazık

Son düzenleme:
Ene pahalı interneti en kötü şekilde kullanan ülkeyiz.Bazı yerlere ADSL bile zor veriliyor.Ulastirma ve altyapi bakanlığı hiç bir şeye yaramıyor gibi bide erişim engeli getiriyor.
Yazık
Suriyeye internet vericez demiyorlarmıydı geçenlerde

Geri