Kıbrıs'a git. Pasaportla gir, 1 saat sonra dön tamamdır.O zaman büyük ihtimal alacağım dönem bir yere ufak bir git gel yapılabilir. oraya gittiğimde çok uzun süreler kalmam gerekmiyor değil mi?
gidip 2-3 gün takılsam bile yeterli oluyor?
e sim olayını yapacak mısınız ?Yurrdışından Türkiyeye girmiş olman gerekiyor o pasaport ile. Yani yurtdışından yeni gelmiş olman gerekiyor + TR pasaportuna sahip olman gerekiyor + 2700 lira vermen gerekiyor bende yurtdışı 13 Pro Max var yurtdışına gidip geliyorum ama 2700 lira veresim gelmedi şuan kayıtsız kullanıyorum.
Hayırlısı bakalım biraz para biriktireyim 15 Pro Max falan alınır ilerideKıbrıs'a git. Pasaportla gir, 1 saat sonra dön tamamdır.
Ben zaten yurtdışından geldiğim için bunu yapabiliyorum https://www.turkiye.gov.tr/btk-kullanim-suresi-uzatma telefonun süresi bitince 2 ay daha süre veriyor sana ve bunu istediğin kadar yapabiliyorsun belli bir hakkın yok.e sim olayını yapacak mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlısı bakalım biraz para biriktireyim 15 Pro Max falan alınır ileride
istediğin kadar yapabiliyorsan ödeme yapmanın ne gibi bir mantığı var?Ben zaten yurtdışından geldiğim için bunu yapabiliyorum https://www.turkiye.gov.tr/btk-kullanim-suresi-uzatma telefonun süresi bitince 2 ay daha süre veriyor sana ve bunu istediğin kadar yapabiliyorsun belli bir hakkın yok.
Bunu yapamasaydım e sim yapardım
Çünkü bunu yapman için yurtdışından gelmiş olman lazım + bunu her 2 ayda bir sürekli yapman lazım uğraştırır + bu olay covid var diye yapılmış bir şey her an kaldırılabiliristediğin kadar yapabiliyorsan ödeme yapmanın ne gibi bir mantığı var?
bunu yaptığınız için e sim yapamıyor musunuz? yani bu ekstra 2 ay bitti e sime geçemez misiniz?Çünkü bunu yapman için yurtdışından gelmiş olman lazım + bunu her 2 ayda bir sürekli yapman lazım uğraştırır + bu olay covid var diye yapılmış bir şey her an kaldırılabilir
Bunu yapınca e sim de yaparım da e sim yapmama gerek yok, e sim almak için bayii ye gitmek lazım uğraşmak istemiyorum. Direk E devlete girer 2 ay uzatırım o 2 ay bitince bidaha uzatırım öyle devam ederim yani uzatma olayı kaldırılmadığı sürece sonsuza kadar uzatırımbunu yaptığınız için e sim yapamıyor musunuz? yani bu ekstra 2 ay bitti e sime geçemez misiniz?
Pasaport kayıt gerektiren bir cihaz nasıl oluyorda Yurtdışı kayıtlı oluyor?Merhabalar, bu 2. el satış sitelerinde 2. el ve sıfır olarak yurtdışı cihazları satılıyor.
Sıfır olanını alıp pasaport kaydımızı yaptırdıktan sonra kullanıp, satmak istersek nasıl bir yol izlemeliyiz nasıl satılıyor?
Aynı sorum 2. eller için de geçerli.
Teşekkürler.
Yurtdışı kayıtlı ibaresi yok, ayrıca yine yanlış bilgilendirme. Kayıt işleminden 3 sene sonra herkes tarafından kullanılır hale gelir.Pasaport kayıt gerektiren bir cihaz nasıl oluyorda Yurtdışı kayıtlı oluyor?
Ayrıca pasaport kayıt ettikten sonra o telefonu sen dışında kimse kullanamaz. Çünkü o telefonda sadece senin adına alınmış sim kartları çalışacaktır.
2. el satılan ve sıfır olan yurtdışı cihazları varPasaport kayıt gerektiren bir cihaz nasıl oluyorda Yurtdışı kayıtlı oluyor?
Ayrıca pasaport kayıt ettikten sonra o telefonu sen dışında kimse kullanamaz. Çünkü o telefonda sadece senin adına alınmış sim kartları çalışacaktır.