Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
kanka bu 179 modeli 159 değil ama yine de 3000 etmez dediğin gibiBu mouse'ın temudaki ücretini biliyorsunuzdur 530 TL. Peki benim merak ettiğim şey şu. Neden ülkemizde en ucuz 3200 TL acaba?Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
ikisi arasında ne farkı var ki ?kanka bu 179 modeli 159 değil ama yine de 3000 etmez dediğin gibi
159'unu ülkemizde bulamadım o yüzden bunu attımkanka bu 179 modeli 159 değil ama yine de 3000 etmez dediğin gibi
batarya farkı ve ergonomisi dışında bir farkı yok diye biliyorumikisi arasında ne farkı var ki ?
ikisi arasında ne farkı var ki ?
türkiyede 1 al 6 öde kampanyası varBu mouse'ın temudaki ücretini biliyorsunuzdur 530 TL. Peki benim merak ettiğim şey şu. Neden ülkemizde en ucuz 3200 TL acaba?Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
evet ahahaha kesinlikletürkiyede 1 al 6 öde kampanyası var
adam çinlilerin sitesi sayesinde onlarla aynı parayı kazanıyorDaha büyük sorun şu yeni yasalar sayesinde 30 euro üstü de bir şey alınmıyor
Aynı para demeyelim de %80 kadarı falanadam çinlilerin sitesi sayesinde onlarla aynı parayı kazanıyor
onların masrafları ve kargo ücretleri de varAynı para demeyelim de %80 kadarı falan