Hiç inandırıcı gelmiyor abi, bu adamlar profesyonel, deli gibi idman yapıp haftada 1 maça çıkıyorlar, çoğu avrupa idmanı görmüş, 1 maça bu kadar ağlayacaklarını sanmıyorum. Neyse inşallah kazanırız ne diyim.Mert rahatsızmıymış neymiş takımın Gürcistan maçından sonra perti çıktı
Maçı zaten yenilicez de bu kadro nedir ? Vallahi rezillik. Bu yüzden bizim maçlar izlenmez. Adalet diye bir şey yok ki. Altay desen bu sene nerdeyse maça çıkmadı, abdulkerim dersen geçen maç ayakta uyudu, kaan iyi değildi, yunus akgün ne alaka o kadar seçenek var. Barış geçen maç berbattı hala oynuyor. Yıllardır olan şey devam ediyor. Kadro seçimlerinde kayırmaya devam. İzlenecek maç değilde işte mecbur izlicezTürkiye'mizin İlk 11'i
Rakibimiz Portekiz'in İlk 11'i
Bu adamin baris yunus samet fetisi mi var anlamadim gitti hadi samet neyse gecen mac cok guzel oynadi da gecen mac barisla tek farkimiz ben evden o sahadan izledi ilk yari oyunda miydi onu bile sorguladim yani en azindan 2. yari mevki degisikliginden sonra az da olsa is yapti. Onu gectim ardayi 11 baslatmamak ne demekTürkiye'mizin İlk 11'i
Rakibimiz Portekiz'in İlk 11'i
Mac skoruna 2-0 portekiz diyorumBu adamin baris yunus samet fetisi mi var anlamadim gitti hadi samet neyse gecen mac cok guzel oynadi da gecen mac barisla tek farkimiz ben evden o sahadan izledi ilk yari oyunda miydi onu bile sorguladim yani en azindan 2. yari mevki degisikliginden sonra az da olsa is yapti. Onu gectim ardayi 11 baslatmamak ne demek