Berke Gözükara
80+ Bronze
aynen uzay ligine gircez :d
Ali Babacan ekonomi dışında bir şey yapamaz kusura bakmayın da. Ülkeyle ekonomi farklıdır. Ekonomi bakanı olarak sayılır. Şu an hazine ve maliyenin alt kadrolarının değişmesi gerek.Aga bence tek iş görebilecek adam Ali Babacan.
Ciddi misin ?RTE bu ülkenin başına geçebilecek en iyi kişi.
Mesela Selçuk Bayraktar ile S/İHA'lar ile bir çok başarıya imza attık, en basitinden Karabağ Mücadelesinin kaderini değiştirmişti. Yani iyi kişiler olunca başında, başarıda geliyor. Ekonominin de başında iyi kişi olunca da ordada başarı gelicektir bence.Hocam aslında rte bu ülkede birçok devrime imza attı sadece ekonomiye malum şahsı getirmesi en büyük hatasıydı bence.
Hocam illaki para yiyorlardır ama başa başkasıda gelse para yer. Bu her ülkede aynıdır.
La yazdığın mesajın konu akışı öyle bi gitti ki tebessüm ettim.Hocam Türkiye umarım bu şekilde devam etmez bir çok yönde gerideyiz kendimizi geliştirmemiz lazım zihniyetin değişmesi lazım genel olarak
Bildiğim bir konudan örnek verirsem ps5 ilk çıktığında Türkiye Sonyden daha fazla kazanıyordu
Biz de onu sorguluyoruz zaten ekonomi dışında büyük sıkıntı yok :/ Ekmek daha bugün 2 TL oldu.Bazı ülkeler dışında. Ben o yüzden adam demem. Benim o kadar verdiğim para nereye gidiyor o adama.
Biz de onu sorguluyoruz zaten ekonomi dışında büyük sıkıntı yok :/ Ekmek daha bugün 2 TL oldu.
İşte zaten eleştirmemizin sebebi bu :/ O paralar nereye gidiyor.2mi oldu? Çüşşş.
AKP belediyeleri belki, ama Erdoğan i ın kendisinin yediğini zannetmiyorum.Hocam illaki para yiyorlardır ama başa başkasıda gelse para yer. Bu her ülkede aynıdır.
Hocam dediğim gibi rte'nin bu ülkede yaptığı güzel şeylerde var yanlışlarda, benim taraf tutmama sebebim sağcılarla solcuların aynı kandan olmasına rağmen birbirlerini dışlaması sosyal medyada hep tartışıyorlar, ben elimden geldiğince yapılan şeyleri tarafsız yorumlamaya çalışıyorum.Mesela Selçuk Bayraktar ile S/İHA'lar ile bir çok başarıya imza attık, en basitinden Karabağ Mücadelesinin kaderini değiştirmişti. Yani iyi kişiler olunca başında, başarıda geliyor.
AKP belediyeleri belki, ama Erdoğan i ın kendisinin yediğini zannetmiyorum.
Hocam verdiğiniz verginin hesabını sormak sizin hakkınızdır. Ama bu ülkede sadece teröre giden parayla elon musk'ın roketlerinden rahatlıkla alınıyor.Bazı ülkeler dışında. Ben o yüzden adam demem. Benim o kadar verdiğim para nereye gidiyor o adama.