Neler Yeni

Türkiye uzay ligine mi giriyor? TUA, Varank, ROKETSAN

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Aga bence tek iş görebilecek adam Ali Babacan.
Ali Babacan ekonomi dışında bir şey yapamaz kusura bakmayın da. Ülkeyle ekonomi farklıdır. Ekonomi bakanı olarak sayılır. Şu an hazine ve maliyenin alt kadrolarının değişmesi gerek.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Hocam aslında rte bu ülkede birçok devrime imza attı sadece ekonomiye malum şahsı getirmesi en büyük hatasıydı bence.
Mesela Selçuk Bayraktar ile S/İHA'lar ile bir çok başarıya imza attık, en basitinden Karabağ Mücadelesinin kaderini değiştirmişti. Yani iyi kişiler olunca başında, başarıda geliyor. Ekonominin de başında iyi kişi olunca da ordada başarı gelicektir bence.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Hocam illaki para yiyorlardır ama başa başkasıda gelse para yer. Bu her ülkede aynıdır.

Bazı ülkeler dışında. Ben o yüzden adam demem. Benim o kadar verdiğim para nereye gidiyor o adama.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam Türkiye umarım bu şekilde devam etmez bir çok yönde gerideyiz kendimizi geliştirmemiz lazım zihniyetin değişmesi lazım genel olarak
Bildiğim bir konudan örnek verirsem ps5 ilk çıktığında Türkiye Sonyden daha fazla kazanıyordu 😁
La yazdığın mesajın konu akışı öyle bi gitti ki tebessüm ettim.
Biraz yanlış düşünüyorsun.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bazı ülkeler dışında. Ben o yüzden adam demem. Benim o kadar verdiğim para nereye gidiyor o adama.
Biz de onu sorguluyoruz zaten ekonomi dışında büyük sıkıntı yok :/ Ekmek daha bugün 2 TL oldu.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Hahaha

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Mesela Selçuk Bayraktar ile S/İHA'lar ile bir çok başarıya imza attık, en basitinden Karabağ Mücadelesinin kaderini değiştirmişti. Yani iyi kişiler olunca başında, başarıda geliyor.
Hocam dediğim gibi rte'nin bu ülkede yaptığı güzel şeylerde var yanlışlarda, benim taraf tutmama sebebim sağcılarla solcuların aynı kandan olmasına rağmen birbirlerini dışlaması sosyal medyada hep tartışıyorlar, ben elimden geldiğince yapılan şeyleri tarafsız yorumlamaya çalışıyorum.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Hocam verdiğiniz verginin hesabını sormak sizin hakkınızdır. Ama bu ülkede sadece teröre giden parayla elon musk'ın roketlerinden rahatlıkla alınıyor.

• Beğen
Top Bottom