Neler Yeni

Türkiye Yeni bir ekonomik Modele geçiyor.

Spermman

80+ Bronze
Hepimizin hayatını yakından etkileyen bu model ve yöntemden beklentiler neler? Bu model ve yöntemde ekonomi ne zaman dengeye oturacak?

Sağlıksız Piyasa Oynamaları yüzünden TL 2018 Yılı itibariyle 42,2 Kaybetti O Değer kaybetmesi Türkiye için çok kritikti çünkü Türkiye Üretim yapmak için Yurt Dışına Muhtaç bir ülke o yüzden Yerli ürünlere zam gelmesi Kaçınılamazdı ama o zamlar yurt dışı değil tek Türk halkı için Yurt Dışında yaşayan kişi Türk mallarını Kaldığı fiyattan almaya devam edebilir Türkiye-Amerika ilişkilerin kırılması Suriye Savaşı ve bir çok neden yüzünden Türk ekonomi çöküşe doğru yer aldı Tablo hiç iç açıcı değil Ama Bunu durdurmak için yeni bir ekonomik model geliyor Aynı Japonya Güney Kore İran gibi bir ekonomik model Aynı 6 Sıfırlı türk liraları gibi olacak
Peki siz o konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bilginin doğruluğu kesinmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilginin doğruluğu kesinmi
Geçenlerde bir haber okumuştum ondada ab nin türkiyeye euro kullanmasına izin verlimsi gerketiği hakkında bir haberdi.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hepimizin hayatını yakından etkileyen bu model ve yöntemden beklentiler neler? Bu model ve yöntemde ekonomi ne zaman dengeye oturacak?

Sağlıksız Piyasa Oynamaları yüzünden TL 2018 Yılı itibariyle 42,2 Kaybetti O Değer kaybetmesi Türkiye için çok kritikti çünkü Türkiye Üretim yapmak için Yurt Dışına Muhtaç bir ülke o yüzden Yerli ürünlere zam gelmesi Kaçınılamazdı ama o zamlar yurt dışı değil tek Türk halkı için Yurt Dışında yaşayan kişi Türk mallarını Kaldığı fiyattan almaya devam edebilir Türkiye-Amerika ilişkilerin kırılması Suriye Savaşı ve bir çok neden yüzünden Türk ekonomi çöküşe doğru yer aldı Tablo hiç iç açıcı değil Ama Bunu durdurmak için yeni bir ekonomik model geliyor Aynı Japonya Güney Kore İran gibi bir ekonomik model Aynı 6 Sıfırlı türk liraları gibi olacak
Peki siz o konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
Tek diyeceğim son Bulgar mevzusuna gelmek istiyorum.
Burada farkettim hem yerli mal alınıyor bunun sonucunda kendi ülkelerindeki üreticiye dokunucak her türlü .
Bunu siyasete bağlayan varsa basıcam engeli.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Ekonomi mi kaldı da 2yeni model2ine geçeçğiz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3