Neler Yeni

Geçmişten günümüze Türkiye ekonomisi

Görüyorum işte bu onlarda gelenek olarak kalmış bu virüs olayından sonra akıllanmadılarsa hiçbir zaman akıllanmazlar.
Ülkenin büyük bir çoğunluğu fakir olduğu için böcek, köpek, yılan, fare, çekirge, yarasa, kedi, anne karnından kürtaj yoluyla alınmış bebeği bile yiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mardeşim bizde de kurban bayramı var! Daha ağır bir düzenleme yapmaktan vazgeçtim, PC başından daha fazla ağır sözlere gerek yok, iyi geceler.
Kurban Bayramı ile bu bir DEĞİL

Mardeşim bizde de kurban bayramı var! Daha ağır bir düzenleme yapmaktan vazgeçtim, PC başından daha fazla ağır sözlere gerek yok, iyi geceler.
Biz koyunları inekleri kafese mi koyuyoruz?
Köpek mi yiyoruz
İnek eti yemek dinimizde serbest

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Ülkenin büyük bir çoğunluğu fakir olduğu için böcek, köpek, yılan, fare, çekirge, yarasa, kedi, anne karnından kürtaj yoluyla alınmış bebeği bile yiyorlar

Sus onların da bayramı o tamam mı! Cidden o kadar laf söyledim ve anlamadınız mı?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam

Biz koyunları inekleri kafese mi koyuyoruz?
Köpek mi yiyoruz
İnek eti yemek dinimizde serbest
AA sen baya baya ciddiye almışsın beni, yav olum yok bunlar zorla hayvanları toplayıp yiyor, babam çine gittikten sonra bir daha yemek yiyemedi bir süre çünkü içinde ne var diye sorduğunda genellikle tadı güzel beyaz et ise Kedi olduğunu fark etmiş :) Bak biz 1 dana için ne kadar emek harcıyoruz elle yetiştiriyoruz, sanırım bu yüzden bazı eleştiri sayfalarım kapatıldı. İnsanlar anlamıyor sesli söylemediğim için duygularamı veremiyorum ve gerçek söylediğim sanılıyor.

İroni yapıyorsan sonuna (!) koy
Koydum ya?
1598316167146.png

AA sen baya baya ciddiye almışsın beni, yav olum yok bunlar zorla hayvanları toplayıp yiyor, babam çine gittikten sonra bir daha yemek yiyemedi bir süre çünkü içinde ne var diye sorduğunda genellikle tadı güzel beyaz et ise Kedi olduğunu fark etmiş :) Bak biz 1 dana için ne kadar emek harcıyoruz elle yetiştiriyoruz, sanırım bu yüzden bazı eleştiri sayfalarım kapatıldı. İnsanlar anlamıyor sesli söylemediğim için duygularamı veremiyorum ve gerçek söylediğim sanılıyor.

Koydum ya? Alıntıyı görüntüle
Aga ironi yapıyorsan sonuna (!) koy valla ciddisin sandım

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam

Koydum ya? Alıntıyı görüntüle
Parantez içinde koyman lazım

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Hocam onca şeyden sonra ekonominin kötü olması normal gezi olayları darbe ambargo suriye vesaire bu ülke bu yüzden gelişemiyor ve üretim anlamında dışa bağımlılık var ama zamaninda belirli altyapilara destek saglandi ve yebi yeni uretom haberleri geliyor şuan ki sistemde bağımlılıktan çıkmak için uğraşıyorlar ve bedeli de mecburen böyle oluyor normalde sanayide büyük gelişmeler sağlandı sanayi üretimden geçer bizim eğitim sistemi hakkında herhangi bir yorum yapmicam herşeyi önemini ve yerini bilirsek eğitimde sanayi de üretimde üst saflarda olur.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Nasıl olsa dolarla maaş almıyoruz.
Onların doları varsa bizimde Allahımız var.
Millet buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi alabiliyor.
Bunların hepsi amerikanın oyunları.
Ayasofya cami oldu.
(!)

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Nasıl olsa dolarla maaş almıyoruz.
Onların doları varsa bizimde Allahımız var.
Millet buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi alabiliyor.
Bunların hepsi amerikanın oyunları.
Ayasofya cami oldu.
(!)
Hocam kusura bakmazsanız ve yanlis anlaşılmazsa bir şey söylemek istiyorum.
Insanlar para yok dediği halde yedikleri paraların haddi hesabı yok herkes haddini bildiği sürece sıkıntılar zamanla geçer yukarıda yazdığım yazıda onca şeyden sonra her şey acik acik ortada bu ülkenin haini bitmez ne kadar çabalarsak çabalayalım her şey zamanla düzelir diye umud ediyorum devletin yaptığı doğrular kadar yanlışları da var eger bunu saygı sevgi cercevesinde gösterilirse her şey altın tepside gelir gezi olayları gibi tepkilerle vermek devleti zarara sokmaktan vatan hainliği yapmaktan başka bisi degil

Hani beni engellemiştin la

Hocam kusura bakmazsanız ve yanlis anlaşılmazsa bir şey söylemek istiyorum.
Insanlar para yok dediği halde yedikleri paraların haddi hesabı yok herkes haddini bildiği sürece sıkıntılar zamanla geçer yukarıda yazdığım yazıda onca şeyden sonra her şey acik acik ortada bu ülkenin haini bitmez ne kadar çabalarsak çabalayalım her şey zamanla düzelir diye umud ediyorum devletin yaptığı doğrular kadar yanlışları da var eger bunu saygı sevgi cercevesinde gösterilirse her şey altın tepside gelir gezi olayları gibi tepkilerle vermek devleti zarara sokmaktan vatan hainliği yapmaktan başka bisi degil
Konu vatan hainliğine nasıl geçti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,532
Üyeler
172,687
Son üye
Arda9372
Top Bottom