Neler Yeni

Türkiyede anakartlar çok pahalı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Merhaba herkese, B550 bir anakart Newegg sitesinde 150 dolarken aynı anakart türkiyede 190 dolar. Aşırı saçma bu kadar fark olması aynı paraya amerikadan B550 Tomahawk alabiliyorken türkiyede Gaming Plus alınıyor. Incehesap a mail atsam Gaming Gecesine B550 getirirler mi? Gaming Gecesine B550 ler çıktığından beri 1 kere herhangi bir B550 gelmedi zaten. Forumada mail atınca getirdikler gibi bir şeyin yapıldığını duymuştum da. Gerçekten kazıklanmak istemiyorum çünkü yeter yani. Teşekkürler.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhaba herkese, B550 bir anakart Newegg sitesinde 150 dolarken aynı anakart türkiyede 190 dolar. Aşırı saçma bu kadar fark olması aynı paraya amerikadan B550 Tomahawk alabiliyorken türkiyede Gaming Plus alınıyor. Incehesap a mail atsam Gaming Gecesine B550 getirirler mi? Forumada böyle bir şeyin yapıldığını duymuştum da. Gerçekten kazıklanmak istemiyorum çünkü yeter yani. Teşekkürler.
Burası Türkiye Welcome Eat KAZIK

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba herkese, B550 bir anakart Newegg sitesinde 150 dolarken aynı anakart türkiyede 190 dolar. Aşırı saçma bu kadar fark olması aynı paraya amerikadan B550 Tomahawk alabiliyorken türkiyede Gaming Plus alınıyor. Incehesap a mail atsam Gaming Gecesine B550 getirirler mi? Gaming Gecesine B550 ler çıktığından beri 1 kere herhangi bir B550 gelmedi zaten. Forumada böyle bir şeyin yapıldığını duymuştum da. Gerçekten kazıklanmak istemiyorum çünkü yeter yani. Teşekkürler.
türkiyede ne ucuz ?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Merhaba herkese, B550 bir anakart Newegg sitesinde 150 dolarken aynı anakart türkiyede 190 dolar. Aşırı saçma bu kadar fark olması aynı paraya amerikadan B550 Tomahawk alabiliyorken türkiyede Gaming Plus alınıyor. Incehesap a mail atsam Gaming Gecesine B550 getirirler mi? Gaming Gecesine B550 ler çıktığından beri 1 kere herhangi bir B550 gelmedi zaten. Forumada mail atınca getirdikler gibi bir şeyin yapıldığını duymuştum da. Gerçekten kazıklanmak istemiyorum çünkü yeter yani. Teşekkürler.
Türkiyede her şey pahalı zaten

Paveloyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Paveloyd
Vergi, mail atarak Gaming Gece'sine getireceklerini sanmıyorum kendileri karar veriyodur.

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
vergı ozel sırketler vergı cok alıyor

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Birisi ABD'ye satış yapıyor, diğerleri TR'ye. Yani ABD'ye satış yaptıkları için hem sürümden kat ve kat daha fazla kazanıyorlar hem de TR'deki kadar vergi ödemiyorlar. Aradaki farkın sebebi vergi.

Gaming gecesine bir maille etki edemezsin, yapacak bi şey yok.

Top Bottom