Neler Yeni

Türkiyede bilgisayar satma stratejisi

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Donanım arşivi bu fiyatlara göre gerçekten fiyat performans toplamış ama asgari ücret şubatta yenihale geliyor. Hala 2800 tl alan birisi için bekar olsa bile alması hayal olan bir pc burada duyar falan kasmıyorum. Aşağıya çalış al diyecekler dolabilir benim umrumda değilbu ülkeyi bu hale getirenler oy verip arttıranlarda sanırım ülkenin %52'si oy vermişti.. bunların %10'u ölecek desek diğer oylamada %20 ile şutlarız gibime geliyorr... o %20 kısımda uyuyanlar sorgulamayanlar tapanlar..

1640546645459.png

En İyi Cevap
3
Konunun amacı ne anlamadım

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İceWolf

80+ Silver
Konunun başlığı "bilgisayar satmak" ama amacı "iktidara oy vermeyin". Sosyal medyadada beynini yikayacaklari cahil avindalar. Son zamanlarda "çiçek sulama" topiginde bile "iktidara oy vermeyin" çağrısı yapiliyor. Topic yoksa bile alakasiz bir topic açıp "iktidara oy vermeyin" çalışması yapan ajans işi. Boşuna CHP belediyeleri reklam ajanslara yıllık 2 katrilyon para ödemiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
İnşaat mühendisiyim 6 aydır asgari ücretle çalışıyorum yalnız yaşıyorum kendi kendime yeyip içiyorum. Hâlâ bir sistem alacak duruma gelemedim. 3 arabası olan patronum 4bin lira borç vermiyor. Bu ülkede yaşamak zor .

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,371
İsim
Oğuz Oğuz
Rx 580 monitörlü tam pc 2900 lerde olduğunu hatırlıyorum ocakta.
2017’de Gtx 1080 vatanda 1800₺ idi. Dolar 3 falandı o zaman.
Yani hem dolar yükselmiş hem de mining kaynaklı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,371
İsim
Oğuz Oğuz
İnşaat mühendisiyim 6 aydır asgari ücretle çalışıyorum yalnız yaşıyorum kendi kendime yeyip içiyorum. Hâlâ bir sistem alacak duruma gelemedim. 3 arabası olan patronum 4bin lira borç vermiyor. Bu ülkede yaşamak zor .
Hocam diğer mühendisliklerde mi böyle? Uçak teknisyeniyim. Dgs ile uçak müh okuyun diyorum ama kararsızım.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Aslında tek Türkiyede değil global olarak araştırdım yurt dışındaki insanlarda pc sıkıntısı çekiyor adamların youtube yorumlarına bakıyorum stokda kalmadı diyen var genel olarak dünya çapında ekran kartı sıkıntısı var az olan şeyi değeri artar sonuçta kur da önemli ama onun dışında ekran kartı üretimindeki maliyet yükselmiş olması mining stok azalması gibi durumlar zamlara yol açıyor hele Türkiye bir ülkede lüks vergiler dahil zar zor alınıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Eggg
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,105
Üyeler
165,461
Son üye
ssefakrk
Top Bottom