Ailemle gidemiyorsam gitmem, fakat ailemle birlikte yurtdışına gidebiliyorsam giderim.Türkiyede ömrümün 10 yıl kısalacağını düşünüyorum düşüncüleriniz neler
Sen ülkene ne verdin önce ne olmasını istiyorsun?Bunların arasında sıkışıp zarara uğrayan yine biz oluyoruz farkındamısınız seçim yaklaşınca hemen milletle haşır neşir oluyorlar sizin düşüncenizde ne saygı duyarım ne de duymam benim görüşüm bu bu ülkede çürüyüp gidicez
Ne vermesi gerekiyor?Sen ülkene ne verdin önce ne olmasını istiyorsun?
FENERBAHÇE maçına gitmesi gerikiyorNe vermesi gerekiyor?
Bu ülke 10 yıldır zamlarla mücadele ediyor dolar 2 den 20 lere euro ya hiç girmiyorum ülkemde benim gencim parayla tedavi olurken onlar bedava oluyorsa kimse benden bir şey beklemesinSen ülkene ne verdin önce ne olmasını istiyorsun?
Tonlarca vergi verdi eğer vergi kaçırmadıysa.Sen ülkene ne verdin önce ne olmasını istiyorsun?
ülkeden git diye para bile verirdim olsa emin ol Senin gibilerin Türk vatandaşı olması bu ülkeye ihanetFENERBAHÇE maçına gitmesi gerikiyor
Ülkeme Feda olsun sorun o değil ama gerçekten bir şey almak istediğimde alacağım ürün her ay zamlanıyor para biriktireyim diyorum birikmiyor ailemle alışverişe gidelim diyoruz 5-6 ürün alıyorum 200 den aşşağı çıkmayıoruzTonlarca vergi verdi eğer vergi kaçırmadıysa.
Niye FENERBAHÇE den rahatsız mı oldun sen....ülkeden git diye para bile verirdim olsa emin ol Senin gibilerin Türk vatandaşı olması bu ülkeye ihanet