Neler Yeni

Türkiye'de kürtaj ücretleri

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Eskişehir'de eşim için kontrole gittiğimizde birisine denk gelmiştik. Bundan 5 ay önceydi 4500₺ ödemişti önümüzdeki bayan.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Abicim bizim milletimiz neden tavsiyede bulunmadan birşeye cevap veremiyor anlamıyorum. Adam ücretini sormuş, kondom tavsiye eden var, yasal olmadığını söyleyen var. Biliyorsan ücretini söyle, bilmiyorsan neden laf kalabalığı yapıyorsun ki?

Dostum 3 sene önce illegal şekilde yapanlar 2 bin TL ye yapıyorlardı. Legal olanı hakkında bir bilgim yok ama sanki bir ara ücretsiz olacak gibi bir bilgi dolanıyordu emin değilim.
Dostum ilk 3 cümlenin alnı olsa da öpsem o kadar güzel yazmışsın.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Aslında gebeliğin 5.-7. haftalarında anti progestin alarak basit bir şekilde gebelik sonlandırılabilir ama mifepriston ve prostoglandin içeren ilaçlar dünyanın pek çok yerinde satılmıyor. Kürtaj işleminden bence daha sağlıklı bir tercih ancak sanırım ahlaki olmayan kötüye kullanım nedeniyle piyasaya sürülmüyor. Öte yandan kürtaj 10 haftaya kadar yasaldır. Ancak devlet hastaneleri sadece gebelik anne ve çocuk sağlığını tehdit ediyorsa operasyon yapar yani isteğe bağlı kürtaj uygulamaz. Kürtaj fiyatı ile ilgili bilgim yok sonuçta özel polikliniklerde uygulandığı için her hekim kendi fiyatını biçiyor diyebilirim. Kürtaj gibi bir niyetiniz varsa da gidip merdivenaltı yerlerde olmayın eminim her şehirde bu işi yapan güvenilir bir hekim vardır. Son olarak 10 haftadan sonra isteğe bağlı kürtaj yapılmaz etik kurulun onayı gerekir. Fiyat konusunda bilgilendiremedim ancak biraz olsun kürtaj konusunda aydınlatmak istedim.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Aslında gebeliğin 5.-7. haftalarında anti progestin alarak basit bir şekilde gebelik sonlandırılabilir ama mifepriston ve prostoglandin içeren ilaçlar dünyanın pek çok yerinde satılmıyor. Kürtaj işleminden bence daha sağlıklı bir tercih ancak sanırım ahlaki olmayan kötüye kullanım nedeniyle piyasaya sürülmüyor. Öte yandan kürtaj 10 haftaya kadar yasaldır. Ancak devlet hastaneleri sadece gebelik anne ve çocuk sağlığını tehdit ediyorsa operasyon yapar yani isteğe bağlı kürtaj uygulamaz. Kürtaj fiyatı ile ilgili bilgim yok sonuçta özel polikliniklerde uygulandığı için her hekim kendi fiyatını biçiyor diyebilirim. Kürtaj gibi bir niyetiniz varsa da gidip merdivenaltı yerlerde olmayın eminim her şehirde bu işi yapan güvenilir bir hekim vardır. Son olarak 10 haftadan sonra isteğe bağlı kürtaj yapılmaz etik kurulun onayı gerekir. Fiyat konusunda bilgilendiremedim ancak biraz olsun kürtaj konusunda aydınlatmak istedim.
Bunları aşağı yukarı zaten biliyordum ama yine de teşekkürler en azından sorduğum soruya ihtafen yazdınız. İstanbul'da oturuyorum bir sürü özel alternatif var sanırım böyle bir durumda. Herhangi bir şey yok ama olursa en azından ne yapacağımı bilmemezlik olmasın diye araştırıyorum

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
2014, 400 tl, gidiş dönüş ( araç servisi) dahil.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası